Ik beveel in principe vrijwel nooit iets aan

De 'bestelling' verliep vrijwel moeiteloos maar er waren wel heel wat instanties die allen een vingertjd in de pap wilden hebben. Dus alles door één firma kan ik niet beamen. En er zijn nog steeds... De 'bestelling' verliep vrijwel moeiteloos maar er waren wel heel wat instanties die allen een vingertjd in de pap wilden hebben. Dus alles door één firma kan ik niet beamen. En er zijn nog steeds enkele onduidelijkheden.

De installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie. Een collega zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om te bespreken of wij u kunnen helpen bij de genoemde onduidelijkheden.

Rob

Nvt

via gemeenteproject snel geregeld

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Datgene wat vooraf beloofd is, is zo ook uitgevoerd.

Informatie via website en telefonisch contact waren heel duidelijk. Ook over de levertijd werd vooraf goede informatie gegeven.

Het hele proces.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Ton Hendriks

Ik heb het al aanbevolen bij verschillende mensen en een daarvan heeft al een aanvraag ingediend.

Alleen een bijeenkomst met de gemeente Schinnen en Volta Solar.

Wat viel u in positieve zin op?

Het liep allemaal als een klok.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! De handleiding wordt vandaag nog aan u toegezonden. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Fam.Smeets

Afspraak is afspraak

Projectmatige aanpak.

Alles

Via gemeenteproject.

Meerder verzoeken om terug te bellen.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid en netheid van werken

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Het werk is netjes gedaan. Ik heb echter weinig vergelijkingsmateriaal en kan dus niet op basis van objectieve gegevens adviseren.

Via de website van Essent aangeklikt en snel besloten omdat alles in een werd aangeboden.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van het proces en het feit dat iemand even langs kwam, op verzoek, om enkele dingen toe te lichten

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Cransveld

Goede feedback en snelle levering.

Een telefoontje en alles was geregeld.

Alles.

John Berends

Alles is volgens afspraak geplaatst en geinstalleerd en netjes afgewerkt, over de functionaliteit heb ik nog geen mening.

Wat viel u in positieve zin op?

De manier zoals de medewerkers zich presenteerden en hun werk deden

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Cor Ars

Heel goede info vooraf . Fijne planning schouw , montage en nazorg.

Goede planning en sevice.

Alles.