Alles in 1 pakket
Wat viel u in positieve zin op?
Voortraject tot plaatsing
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.
Voortraject tot plaatsing
Na eerste mail werd alles netjes voor mij geregeld
Netjes en snel afgehandeld
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.
Alleen maar hoeve mailen
Opruimen van rotzooi
Dit heeft nu samen gehangen met de vele aanvragen.
Afspraken met de monteurs.
Doormiddel van 1 mailtje begon het te lopen
Snelheid van aanvraag tot plaatsing
Via gemeente parkstad project
Hartelijk dank voor uw reactie!
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. We hebben de situatie nogmaals voor u bekeken echter is het dak maximaal benut. Zodoende...
Tevreden
Toch snel gegaan!
Installatie
Via aanbod en reclame van de gemeente.
Buurman heeft mij ook goed geinformeerd
Samenwerking onder elkaar.
Veilig gewerkt
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!