Alles in 1 pakket

Voortraject tot plaatsing

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Alles werd me erg duidelijk en vriendelijk uitgelegd

Na eerste mail werd alles netjes voor mij geregeld

Netjes en snel afgehandeld

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Maurice grissen

Vertrouwdbedrijf. Alleen de schouw mag vele mate beter en was zeer slecht blijk achter af. Alles wat beloofd werd kwa zien kabels aan de buiten kant is slecht.

Alleen maar hoeve mailen

Opruimen van rotzooi

Dhr Molenaar

Ivm het Parkstad project

Dit heeft nu samen gehangen met de vele aanvragen.

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraken met de monteurs.

Defesche

Alles goed uitgelegd. Afspraak na gekomen

Doormiddel van 1 mailtje begon het te lopen

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid van aanvraag tot plaatsing

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Netjes alles uitgelegd en goed geïnstalleerd.

Via gemeente parkstad project

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

R Wich

Schouw had veel beter gekunt, monteurs die de panelen gemonteerd hebben hadden no 2 extra panelen kunnen plaatsen. Volgens de monteurs!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. We hebben de situatie nogmaals voor u bekeken echter is het dak maximaal benut. Zodoende... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw suggestie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. We hebben de situatie nogmaals voor u bekeken echter is het dak maximaal benut. Zodoende passen er helaas geen extra panelen bij. Wij hebben dit tevens teruggekoppeld aan het betreffende montageteam.

J.Duijf

Lijkt mij verstandig, om dit na een jaar te bekijken. B.v. storingen en dergelijken die nog kunnen komen.

Tevreden

Toch snel gegaan!

Installatie

HCP Jaspers, particulier

Wij zijn uiterst tevreden over de plaatsing van de panelen.
Een en ander is ter plaatse nog besproken en op advies van de voorman gewijzigd

Via aanbod en reclame van de gemeente.
Buurman heeft mij ook goed geinformeerd

Samenwerking onder elkaar.
Veilig gewerkt

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!