Van Ophoven

Alles is gegaan zoals van te voren was afgesproken

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Vanaf het begin tot en met de montage zeer duidelijke uitleg

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

Wiel Ritterbeeks

-door de voordelen die de gemeente beschikbaar stelt:lage rente en 15jaar garantie

Alles ging vanzelf.Ze werden zelfs sneller geinstalleerd dan gedacht.

alles

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Duidelijk product omschrijving. Snelle response op vragen. Correct en zeer vakkundig installatieteam.

Afspraken maken was geen probleem ook in overleg. Alleen vanwege drukte toch relatief een wachttijd.

Wat viel u in positieve zin op?

Communicatie en daadwerkelijke plaatsing.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

jan van den Elzen

Panelen zijn oke en instalatie alleen de verguning krijgen niet
ivm de slechte tekeningen.

drie dagen verlof moeten pakken omdat jullie het legplan schijnbaar niet met alle benodigdheden hebben kunnen tekenen.er stonden eerst verkeerde maten in daarna stonden er te weinig maten in en... drie dagen verlof moeten pakken omdat jullie het legplan schijnbaar niet met alle benodigdheden hebben kunnen tekenen.er stonden eerst verkeerde maten in daarna stonden er te weinig maten in en vervolgens had ik wel alle maten en juiste tekening van het woonhuis gemaakt maar vergaten dat er ook op de garage panelen moesten komen. kortom heel vaak gebeld met jullie en het kwam allemaal niet zo nauw. maar helaas in een beschermd dorps aanzicht komt het wel nauw.
ik vind het wel echt erg dat ik drie middagen verlof heb moeten pakken voor iets dat ook in een keer had gekund.Erger nog ik belde en zij dat het niet juist was maar opnieuw werd mij verteld dat het niet uitmaakte. Het was ergernis ten top.

het instaleren

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij stellen uw gemelde suggestie op prijs en nemen deze mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Freek Posthuma

De kosten/opbrengst is niet altijd het voordeligst. Er kunnen ook andere aanbieders dit leveren.

Na de voorlichtingsavond bleek dat de aldaar aangegeven mogelijkheden niet allemaal mogelijkwaren.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Leo Dieteren

Heb eerder aan gegeven tevreden te zijn betreffende instalatie maar niet over het opleveren van de installatie.

Wat viel u in positieve zin op?

Na komen van gemaakte afspraken

Goede service , snel geregeld

snelle levering

Robert Broekhuis

Wel,wanneer je hier niet aan deelneemt ben je een dief van eigen beurs!Dit zolang de voorwaarden niet wijzigen.

Na aanvraag ging het redelijk snel.

Wat viel u in positieve zin op?

Overleg tussen ons en medewerkers of dit nu monteurs waren of mensen aan de telefoon die informatie delen.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Een collega zal vandaag nog contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden.

Michiels

Ik vond de voorlichting heel goed.
De monteurs waren vakkundig en werktuig prima samen.

Ik vond de voorlichting heel goed.
De monteurs waren vakkundig en werktuig prima samen.

Een min punt, via de Mail kreug Ik geen antwoord op mijn graag die Ik 14 dagen na plaatsing stelde

Het heeft ca 7 weken geduurd tussen het definitive akkoord en placating.

Alles