Harry Kuijpers

Beter afspraken nakomen

Slechte communicatie, geen reactie op klachten

Niets

aanbevelen voor de kwaliteit en vsakkundigheid

Wat viel u in positieve zin op?

professionele aanpak en prettige bejegening

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Ger

BETERE SERVICE EN NAKOMEN VAN AFSPRAKEN M.B.T. SERVICE

slechte service bij storingen

snelle installatie

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze service niet soepel is verlopen. Wij nemen uw feedback mee, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat de... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze service niet soepel is verlopen. Wij nemen uw feedback mee, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat de installatie wel goed is verlopen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Fam.Flecken

Geen idee

Doorslaggevend voor mij was de duidelijke informatie op de site en de snelle aanvraag

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs waren vrij vlug klaar met de installatie en kon er meteen gebruik van maken.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de installatie goed en snel is verlopen. Goed om te horen dat er tijdens het traject duidelijke informatie is verstrekt. Wij wensen u heel... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat de installatie goed en snel is verlopen. Goed om te horen dat er tijdens het traject duidelijke informatie is verstrekt. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Alles is super verlopen,geen probleem

Professionele vakmensen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject goed is verlopen!. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject goed is verlopen!. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Hans Ansems

Neem eindelijk contact op met me, dan zal ik ze jullie zelf vertellen.

Omdat ik nu voor de 4e maal dezelfde (klachten) mail gestuurd heb naar vervolgens.
1e maal, op 22 april naar klachtenmanagement van Volta,
2e maal, op 2 mei via de site van Volta dezelfde...
1e maal, op 22 april naar klachtenmanagement van Volta,
2e maal, op 2 mei via de site van Volta dezelfde klacht gemeld,
3e maal, op 11 mei als replay op de mail van jullie dat er binnen 3 werkdagen contact opgenomen wordt met mij.
4e maal op 20 mei net dezelfde mail weer gestuurd.
Tot op heden totaal geen reactie van VoltaSolar

Wat viel u in positieve zin op?

Dat als je uiteindelijk iemand aan de telefoon krijgt deze persoon altijd wel vriendelijk is. Maar er wordt nooit gelijk opgenomen je staat altijd een behoorlijk lange tijd in de wacht en... Dat als je uiteindelijk iemand aan de telefoon krijgt deze persoon altijd wel vriendelijk is. Maar er wordt nooit gelijk opgenomen je staat altijd een behoorlijk lange tijd in de wacht en doorverbinden is nagenoeg altijd onmogelijk "collega niet bereikbaar"

Alles netjes op afspraak geplaatst

Wat viel u in positieve zin op?

Alles netjes en snel geplaatst

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject goed is verlopen! Goed om te horen dat de installatie netjes en snel is geplaatst. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het traject goed is verlopen! Goed om te horen dat de installatie netjes en snel is geplaatst. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Janssen

Monteur heeft 3x de stroomleiding geraakt, mss kan dat voorkomen worden.

Prima bedrijf, duidelijk.

Alles goed geregeld

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat wij de stroomleiding per ongeluk hebben geraakt. Wij zullen dit terugkoppelen naar het desbetreffende montageteam, zodat ze hier in... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat wij de stroomleiding per ongeluk hebben geraakt. Wij zullen dit terugkoppelen naar het desbetreffende montageteam, zodat ze hier in toekomst veel zorgvuldiger mee om gaan. Fijn om te horen dat de rest van het traject wel goed is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Mooi netjes geregeld

Netjes geregeld

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat het traject netjes is verlopen!. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat het traject netjes is verlopen!. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Alles prima geregeld en transparantz

Bovenstaande allemaal

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat het traject goed is verlopen!. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat het traject goed is verlopen!. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: