J. Windmuller

De kundigheid van de installateurs en uiteraard de opbrengst van de energie.

Na aanmelding liep alles achter mekaar door, super!

Wat viel u in positieve zin op?

Alles, van informatie tot en met installatie.

Hartelijk dank voor uw reactie!

Feitelijk geen mening, aangezien ik ben ingegaan op de actie van de gemeente. De gemeente heeft Volta Solar gecontracteerd; niet ik.

Zie eerdere toelichting.

Wat viel u in positieve zin op?

Nette installatie, keurig werk, geen "rommel", tempo.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.

Goeie afspraken ,netjes geplaatst op het dak. Leiding werk keurig gedaan.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.

jmh valk

Zeer goede service

alles werd voor ons geregeld op een prettige wijze

Wat viel u in positieve zin op?

Vanaf moment van aanmelden t/m plaatsen en nazorg uitstekend

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Heb vooral vertrouwen in Volta. Ga er dan ook uit van dat afspraken m.b.t. zonnepanelen nagekomen worden.

Steeds snelle reactie bij een door mij gestelde vraag.

Zou het iedereen aan bevelen . Fam vrienden

Zeer tevreden.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles was zeer goed. Zo door gaan met goede service.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Goede kwaliteit prijs verhouding en een prima vakmanschap bij montage

we hebben ze aangeschaft via zonnepanelen project van de gemeente

Wat viel u in positieve zin op?

van het moment van aankomst tot de oplevering prima met U medewerkers kunnen overleggen en goede afspraken kunnen maken en alles prima verzorgd en netjes achter gelaten

Goede service. Monteurs waren vakbekwaam

Ging via zonnepanelen project parkstad

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!

Mengelers

Alles goed geregeld.

via project zonnepanelen parkstad

Gewoon alles

Suzanne Heussen

Duidelijke voorlichting. Keurige installateurs. Snel en netjes gewerkt. En toen ging de zon schijnen :-)

Ingeschreven, 1 of 2 telefoontjes later was alles geregeld. Bevestiging en uitleg installatiedatum per e-mail is handig.

Wat viel u in positieve zin op?

Eigenlijk alles. Ik wacht nog op een frontje van het "kastje" omdat deze tijdens transport iets beschadigd was.