Goede service
alles werd geregeld
Reactie Volta NXT Zonnepanelen:
alles werd geregeld
Hartelijk dank voor uw reactie!
Online aanmelden voor de regeling, telefonische afspraak voor schouw en plaatsing. Het kan bijna niet makkelijker. Snelle en correcte afhandeling door én de medewerkers aan de telefoon én de heren...
Alles, geen enkel negatief woord van ons. Razend snelle afhandeling van de aanvraag en zeer korte montage termijn en plaatsing. Mijn speciale complimenten voor de Letse monteur van de onderaannemer.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe.
fijne infoavond gehad via gemeente Heerlen
in een woord: ALLES
Alles
Hartelijk dank voor uw reactie!
Een en ander liep via project gemeente Kerkrade, uitstellen was geen probleem ( een telefoontje)
De schouw en de planning.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Mbv internet en telefonische dienst ging alles gemakkelijk.
Vrijwel alles ging als gepland
N.v.t.
N.v.t.
Hartelijk dank voor uw reactie!
Aanvragen was eenvoudig, offerte heel uitgebreid ?
Alles
Zelf moeten navragen/bellen voor plaatsingswedstrijd datum.
Totaalplaatje
Hartelijk dank voor uw reactie! Wij nemen uw reactie mee om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.
NVT verder
Overleg vooraf.