Brian Weber

Ga je mensen beter opleiden in Communicatie, stel je klanten op de hoogte wanneer er vertraging komt en laat ze niet wachten. Reageer eens op mail, en zorg dat er mensen zijn die casus kunnen... Ga je mensen beter opleiden in Communicatie, stel je klanten op de hoogte wanneer er vertraging komt en laat ze niet wachten. Reageer eens op mail, en zorg dat er mensen zijn die casus kunnen overnemen wanneer een medewerker niet aanwezig is.

Slechte tot geen communicatie

Wat viel u in positieve zin op?

De schouw medewerkers waren zeer vriendelijk, de rest is zeer slecht

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat de communicatie niet soepel is verlopen. Wij doen er alles aan om u te woord te staan en te begeleiden binnen het traject. Fijn om te horen... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat de communicatie niet soepel is verlopen. Wij doen er alles aan om u te woord te staan en te begeleiden binnen het traject. Fijn om te horen dat de schouw wel goed is verlopen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Janissen

Verbeter de klantenservice

slechte service, telefonisch onbereikbaar, terugbellen voor één vraag heeft bijna DRIE weken geduurd.

installateurs leverden goed werk

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze klantenservice slecht bereikbaar is. Wij doen er alles aan om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten. Fijn om te horen dat de... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze klantenservice slecht bereikbaar is. Wij doen er alles aan om goed bereikbaar te zijn voor onze klanten. Fijn om te horen dat de installateurs goed werk hebben geleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Bart Stumpers

Service na levering is ook belangrijk, daaronder valt ook het tijdig oplossen van storingen

Ik heb een service contract bij VoltaSolar. In dit contract staat ondermeer dat je geïnformeerd wordt over storingen. Sinds 22 april heb ik een storing. Ik heb geen melding ontvangen. Vervolgens de... Ik heb een service contract bij VoltaSolar. In dit contract staat ondermeer dat je geïnformeerd wordt over storingen. Sinds 22 april heb ik een storing. Ik heb geen melding ontvangen. Vervolgens de storing zelf gemeld bij VoltaSolar. Er is op 5 mei een ticket gecreëerd. Ze geven aan binnen 1 a 2 werkdagen met een analyse te komen. Tot op heden niets ontvangen en is er geen contact met mij opgenomen. Ik heb nog een paar keer gebeld, de afdeling die je wel te spreken krijgt, overigens aardige mensen, kan zelf helemaal niets doen behalve berichten sturen naar de afdeling die wel iets zou moeten doen. Er is nog steeds geen zicht op een oplossing...
Ik zou dit bedrijf nooit meer kiezen en raad het ten zeerste af met hen in zee te gaan

Installatie goed verlopen

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze service niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. Eind april zijn er wel twee mails naar u gestuurd met de melding dat er een... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze service niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor. Eind april zijn er wel twee mails naar u gestuurd met de melding dat er een storing was. Jammer dat u deze niet heeft ontvangen. Inmiddels hebben wij de storing bij u verholpen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

F Snijkers

Betere service,na 3x bellen en 4 weken verder nog geen app met gebr naam en ww.

Panelen prima, service zeer matig

Snelheid,vakmanschap

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze service niet goed is verlopen. Nadat het restpunt is opgeleverd kunnen wij pas een serviceportal voor u aanmaken, vandaar dat het wat... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze service niet goed is verlopen. Nadat het restpunt is opgeleverd kunnen wij pas een serviceportal voor u aanmaken, vandaar dat het wat langer heeft geduurd dan normaal. Onze excuses hiervoor. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Rutter

Ben ook bereikbaar voor klanten in geval van een storing. ben al een week aan het bellen en krijg constant te horen dat niemand van volta solar bereikbaar is

hebben nu een storing aan de omvormer. hebben al en maand geen opbraengst meer maar niet even een telefoontje van hun uit van wat is er aan de hand. ben er nu al een week achteraan het bellen en ze... hebben nu een storing aan de omvormer. hebben al en maand geen opbraengst meer maar niet even een telefoontje van hun uit van wat is er aan de hand. ben er nu al een week achteraan het bellen en ze zijn totaal niet bereikbaar

werd redelijk snel geleverd

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze service afdeling slecht bereikbaar is. Wij zullen dit intern terugkoppelen zodat de bereikbaarheid wordt verbetert . Fijn om te horen... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat onze service afdeling slecht bereikbaar is. Wij zullen dit intern terugkoppelen zodat de bereikbaarheid wordt verbetert . Fijn om te horen dat de storing snel is opgelost. . Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Jacqueline

Sinds 2017 zonnepanelen via project vd gemeente op ons plat dak laten plaatsen. Na wat strubbelingen was alles lopende en waren wij tevreden klanten tot afgelopen maand. Schijnbaar is op 8 april... Sinds 2017 zonnepanelen via project vd gemeente op ons plat dak laten plaatsen. Na wat strubbelingen was alles lopende en waren wij tevreden klanten tot afgelopen maand. Schijnbaar is op 8 april reeds onze productie gestopt. Reden onbekend. Volta zou mails hebben gestuurd over deze storing; nooit ontvangen. In de offerte stond benoemd dat er ook SMS berichten worden verstuurd. Ik heb alles na gekeken maar heb op geen enkele wijze bericht gehad. Vreemd! Ondertussen waren wij bijna 20 dagen verder voordat wij er zelf achter kwamen dat er problemen waren, en het rood lampje zagen. Volta wist dit die 20 dagen natuurlijk wel, maar neemt geen verdere actie... Vreemd!!! Je zou toch als bedrijf eraan kunnen denken om contact op te nemen met de klant. Wij hebben zelf contact opgenomen met Volta om de storing te melden. Na een week dagelijks bellen met de aardige dame van de klantenservice lijkt het er niet op dat de storing binnen korte tijd gemaakt wordt. Meldingen worden "doorgestuurd", zonder afspraken over oplossingen of reparaties... Nu ik de ervaringen van anderen lees, zakt mij de moed helemaal in de schoenen. Ik had veel vertrouwen in het project en was zeer tevreden, heb het tot nu toe iedereen aangeraden. Maar deze ervaring gooit behoorlijk roet erin tot nu toe. Hopelijk weet Volta dit nog adequaat op te lossen binnen een acceptabele termijn!!!

Storing service?? Garantie?? Hebben ze bij Volta kennelijk nooit van gehoord!!

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke klantenservice aan de telefoon.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat het oplossen van de storing niet zo soepel verloopt. Wij hebben inderdaad op 10-4 en 12-4 een mail naar u verstuurd i.v.m. de storing. Hier... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat het oplossen van de storing niet zo soepel verloopt. Wij hebben inderdaad op 10-4 en 12-4 een mail naar u verstuurd i.v.m. de storing. Hier is helaas geen reactie op gekomen. Inmiddels is de storing verholpen door ons. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Erkens

Servicedesk reageert niet op gestuurde mails met een vraag over zonnepanelen. En we missen informatie betreffende geplaatste zonnepanelen en optimizers!

Voorbereiding en afspraken die gemaakt werden zijn nagekomen. Op de dag van installatie waren er problemen met het aansluiten waarvoor ter plekke een adequate oplossing voor is gevonden.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs vakkundig zijn en met adequate oplossingen kwamen!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat er niet snel genoeg gereageerd werd op uw mails. Fijn om te horen dat de installatieproblemen direct op dezelfde dag werden opgelost. Wij... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Spijtig om te horen dat er niet snel genoeg gereageerd werd op uw mails. Fijn om te horen dat de installatieproblemen direct op dezelfde dag werden opgelost. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Hans Roosink

Wachttijd telefoon soms lang, eerste afgesproken installatiedatum kon niet worden nagekomen ivm niet geleverde materialen.

Overall prima performance (zie ook overwegingen onder)

Vriendelijk en correct personeel

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! De afgelopen dagen is er helaas bij ons een grote telefonische storing geweest, waardoor wij helaas wat slechter bereikbaar waren. De installatiedatum wordt... Hartelijk bedankt voor uw reactie! De afgelopen dagen is er helaas bij ons een grote telefonische storing geweest, waardoor wij helaas wat slechter bereikbaar waren. De installatiedatum wordt inderdaad pas ingepland nadat de technische schouwer op locatie is geweest en alles heeft beoordeeld. Voor het zelfde kunnen wij wellicht niet monteren op uw dak en hebben we hiervoor al een installatie ingepland. Vandaar dat de montage pas ingepland wordt nadat de schouw op locatie is uitgevoerd. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Wellicht de dag voor installatie even kort bellen om alle voorbereidingen te checken.

De service en doorlooptermijn was prettig en correct

Wat viel u in positieve zin op?

De prettige en correcte manier van communicatie.

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat er op een prettige en correcte manier werd gecommuniceerd. Wij zullen uw feedback intern meenemen om de voorbereidingen beter naar u terug te... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat er op een prettige en correcte manier werd gecommuniceerd. Wij zullen uw feedback intern meenemen om de voorbereidingen beter naar u terug te koppelen. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Geen bijzonderheden

Goede afwerking

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat het traject goed is verlopen!. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Goed om te horen dat het traject goed is verlopen!. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: