Nog meer reclame maken

goede service

werken in corona tijd

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn. We nemen u suggestie mee om in... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn. We nemen u suggestie mee om in de toekomst meer reclame te maken. Hartelijk bedankt!
088-0237480

Hele traject van aanvraag offerte tot plaatsing is soepel en goed verlopen.

Productkennis en meedenken

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Mocht u nog vragen hebben,...

roy verkooijen

Afspraken nakomen.

Omdat niet alles vlgs afspraak is afgehandeld

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de installeurs perfect hun werk deden

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het BTW traject niet soepel is verlopen. We hebben uitgezocht wat er precies fout is gegaan rondom uw BTW teruggave. U heeft op eigen... Hartelijk bedankt voor uw reactie. Spijtig om te horen dat het BTW traject niet soepel is verlopen. We hebben uitgezocht wat er precies fout is gegaan rondom uw BTW teruggave. U heeft op eigen initiatief een BTW nummer aangevraagd waardoor de aangifte niet op tijd is uitgevoerd.
De BTW teruggaveservice wordt altijd door onze adviseurs aangeboden, zodat wij de BTW voor u kunnen terugvragen tenzij u de BTW teruggave zelf wenst te regelen. Verder hebben wij nog contact opgenomen met onze BTW teruggave specialist en het verschil in de boete en de teruggave betreft een boetebedrag van €68,-.Dit verschil hebben wij inmiddels gecorrigeerd in uw offerte.
Om onduidelijkheden in de toekomst te voorkomen hebben we de communicatie in ons proces rondom de BTW teruggave inmiddels aangepast. Bedankt voor uw terugkoppeling.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust met ons contact opnemen op onderstaand telefoonnummer: 088-0237480

Gemaakte afspraken voor tijdstip installatie direct nakomen (dit was bij ons tijdens eerste afspraak niet mogelijk ivm ziekteverzuim personeel) Dit is wel begrijpelijk, maar ik heb verlof moeten... Gemaakte afspraken voor tijdstip installatie direct nakomen (dit was bij ons tijdens eerste afspraak niet mogelijk ivm ziekteverzuim personeel) Dit is wel begrijpelijk, maar ik heb verlof moeten opnemen voor deze afspraak.

duidelijke offerte, niet opdringerig, telefonisch goed bereikbaar.

deskundigheid van personeel

Rob Quint

Bij boren binnenshuis, boor met afzuiginstallatie gebruiken.
Thans ligt de zolderruimte na het boren vol met betonboorgruis.

Betrouwbaarheid

Zorgeloosheid

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie! Wij zullen uw feedback hier intern serieus nemen. Inmiddels hebben wij ook het installatieteam erop aangesproken dat ze de werkplek voortaan netjes moeten... Hartelijk dank voor uw reactie! Wij zullen uw feedback hier intern serieus nemen. Inmiddels hebben wij ook het installatieteam erop aangesproken dat ze de werkplek voortaan netjes moeten achterlaten. Mocht dit zich in de toekomst voordoen dan kunt u ons gerust bellen zodat wij het installatieteam terug kunnen sturen om het betonboorgruis op te ruimen. Nogmaals bedankt voor uw terugkoppeling. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:
088-0237480

Goede service, professioneel en snel

Meedenken

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn.
Mocht u nog vragen hebben,...

M. Frankort

Maak geen verschil met het aanbieden van € 75 voor tevreden klanten bij het aanbrengen van een nieuwe klant tussen “normale klant” en klant die zich aanmeld via de gemeente (parkstad). Wij hebben... Maak geen verschil met het aanbieden van € 75 voor tevreden klanten bij het aanbrengen van een nieuwe klant tussen “normale klant” en klant die zich aanmeld via de gemeente (parkstad). Wij hebben ons laten inspireren door een parkstad klant en zijn zelf ook parkstad klant. Het voelt vreemd dat Volta verschil maakt tussen twee verschillende klanten terwijl de omzet wel lekker aantikt.

Goed en snel advies, zeer snelle plaatsing. Professionele aanpak

Wat viel u in positieve zin op?

Het totaal plaatje van offerte aanvraag tot de plaatsing

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Inmiddels hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we aangegeven dat er intern hard gewerkt wordt aan het project 'Vriendenvoordeel'. De aanvraag voor het... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Inmiddels hebben we elkaar telefonisch gesproken en hebben we aangegeven dat er intern hard gewerkt wordt aan het project 'Vriendenvoordeel'. De aanvraag voor het vriendenvoordeel is inderdaad alleen bestemd voor particuliere aanvragen die de aanmelding doen op de volgende website: https://voltasolar.nl/vriendenvoordeel/. Wij werken er hard aan om de voorwaarden van het 'Vriendenvoordeel' nog duidelijker te omschrijven voor onze klant. We waarderen uw terugkoppeling enorm! We nemen uw feedback mee om onze klantreis in de toekomst nog meer te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Roy Twijsel

Zeer goed advies en meedenkend

Deskundig personeel

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn. . Mocht u nog vragen hebben,... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn. . Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

Schreurs

Goede service

Snelle en goede service

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Goed om te horen dat de service goed is bevallen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van... Hartelijk bedankt voor uw positieve reactie! Goed om te horen dat de service goed is bevallen. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel zonuren toe en hopen u in de toekomst ook goed van dienst te kunnen zijn. . Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken:

sturmans

Goed bezig; ga zo door

heldere communicatie / acties gedurende het hele proces kopen tm installie

pro-activiteit

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Goed om te horen dat de communicatie vanuit ons helder was. Wij wensen u heel veel plezier met uw... Hartelijk bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat alles correct is verlopen! Goed om te horen dat de communicatie vanuit ons helder was. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepaneleninstallatie. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons gerust op onderstaand telefoonnummer bereiken: