Valentijn L

Mochten er bijkomende werkzaamheden nodig zijn en er zijn bedrijven waarmee Volta samenwerkt die deze werkzaamheden ook uitvoeren dit aan de klant mededelen.

Goede info vooraf, alle hulp tijdens aanvraag en perfecte afhandeling na plaatsing. Netjes uitgevoerde werkzaamheden

Wat viel u in positieve zin op?

Mensen weten waarmee ze bezig zijn en zijn zeer behulpzaam

hggodschalk

Afspraken goed nakomen en goed en netjes werk leveren dit is nog voor veel verbetering nodig

slecht afgewerkt, op aandringen van mij dakdekker laten komen want die zou pas de volgende dag komedie was niet volgens afspraak, ik zou volgens de eerste offerte 29.03 euro betalen maar na de... slecht afgewerkt, op aandringen van mij dakdekker laten komen want die zou pas de volgende dag komedie was niet volgens afspraak, ik zou volgens de eerste offerte 29.03 euro betalen maar na de schouw zei die meneer dat is exclusief het gat boren door het dakgoten heb ik gezegd ik wil weten wat dat kost voor ik ja zeg toen kreeg ik een nieuwe offerte en die was 32.26 euro maar het gat boren wordt niet extra berekend volgens het schrijven van de heer te wierik aan een buurtgenoot worden daar geen extra kosten voor berekend,hoe kunt u dan verklaren dat mijn maandlasten met 3,23 euro zijn gestegen?
verder heeft de monteur de verzegeling verbroken en niet hersteld daar heb ik enexis voor gebeld die heeft dit hersteld .
de schroeven van de deksel van de meter waren ook niet aangedraaid. de afwerking bij de omvormer is ook niet netjes.
ook was er met de meneer van de schouw afgesproken om alles met een lift naar het dak op te zetten we hebben nog samen gekeken waar hij moest staan maar de monteurs kwamen zonder lift ik heb toen de buurman gevraagd om via zijn dak alles te dragen

weinig

Mario Sabel

Ga zo door!!!!

moeilijk te bepalen omdat ik niet kan vergelijken met andere leveranciers. Ben wel zeer te spreken over de hele begeleiding van Volta van offerte tot en met plaatsing en controle.

Wat viel u in positieve zin op?

bereikbaarheid, feedback, afspraken nakomen, service.

Roox

Goede service, vriendelijke monteurs, mooie installatie

Samenwerking monteurs en vriendelijkheid

Winkens

Dat de leidinggevende die komt bekijken of alles naar wens verloopt, (tenminste dat neem ik aan )zich even mag/kan voorstellen, wie en waarom hij binnen komt.

snel en correct geleverd

Wat viel u in positieve zin op?

installateur van de meterkast was heel behulpzaam en beleefd

Caenen

snelle afhandeling en goede oplevering

L.Schmitz

De service en de professionialiteit en de uitvoering was goed.

Wat viel u in positieve zin op?

Alles was prima geregeld.

H.J. VONCKEN

Voorwerk moet toch wel sneller gebeuren !

Met de plaatsing van de panelen ging alles prima, het voorwerk duurde te lang !

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijkheid en werklust van de plaatsers

Moonen

Nvt

Goede voorlichting en netjes afgeleverd

Vriendelijke benadering

Liana van der Reijden