J. Heintges

Kennis en kunde, duidelijke offertes waar ook details in staan die geleverd worden.

De kennis van het aangeboden en geïnstalleerde Enphase systeem is wel bij enkele personen op uw kantoor aanwezig maar niet bij de monteurs die het hebben aangelegd. Ik krijg wel medewerking van uw... De kennis van het aangeboden en geïnstalleerde Enphase systeem is wel bij enkele personen op uw kantoor aanwezig maar niet bij de monteurs die het hebben aangelegd. Ik krijg wel medewerking van uw bedrijf maar ik zou het liefst in een keer een goed geïnstalleerd systeem opgeleverd willen hebben. Daarnaast geeft het systeem meer 35% productie verschil per paneel.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb nog geen positieve zaken die ik kan noemen, behalve een persoon binnen uw bedrijf die mij verder kon helpen.

tiny

netjes, snel

netjes

Marij de Bruijn

Weet ik niet

had geen verglijking met andere.

behulpzaam

Hans van Duren

Zichtbaarheid vanaf de straat bespreken.

Snelle professionele plaatsing.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid/ kwaliteit van werken.

Arends

Klantvriendelijkheid, expertise, professionaliteit

Wat viel u in positieve zin op?

Goed materiaal, mooie afwerking (ook binnen)

Eigenaar

Geen alles is gewoon goed

Aanbevelen Zonnepanelen van Volta. Kwaliteit, betrouwbaarheid en natuurlijk nakomen van een afspraken

Perfect

Fam. Gouda

Zuinig zijn op zo'n montageteam

Goede ervaring

Wat viel u in positieve zin op?

Het meedenken en adviseren bij montage over de aanleg bekabeling en alles daar omheen.

p v d beucken

Volhouden

geen klachten.alles volgens afspraken

vriendelijkheid en kennis

Van Rooij

Nee alles was goed

Snelle levering,goede uitleg en goede communicatie

Wat viel u in positieve zin op?

De netheid en vriendelijkheid van de monteurs

C. Augustin

De contacten via e-mail en telefoon waren duidelijk en vriendelijk. Wel valt op dat nà levering van de installatie de Volta respons op vragen via e-mail niet meer persoonlijk of in het geheel niet... De contacten via e-mail en telefoon waren duidelijk en vriendelijk. Wel valt op dat nà levering van de installatie de Volta respons op vragen via e-mail niet meer persoonlijk of in het geheel niet worden beantwoord.
Responsiviteit na verkoop is dus een kritische kanttekening. Toch is dat een cruciale factor voor mond-tot-mond reclame voor Volta.

duidelijke informatie, duidelijke offerte, goede uitvoering

Wat viel u in positieve zin op?

rendement (tot nu toe) boven verwachting