Rompelberg

Een aantal mensen duidelijk maken dat ze hun afspraken moeten nakomen!

De mensen hebben netjes gewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk en netjes, ook de mensen die de schouw hebben uitgevoerd!

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

Verbeek

Ga zo door

Goede service en afspraken

Totaal pakket

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Hartelijk dank voor uw reactie!

R Hodiamont

Alle perfect geregeld voor een goede prijs

Snelheid van de montage

Reactie Volta NXT Zonnepanelen:

Bedankt voor uw feedback!

Bodang

Goede monteurs

De monteurs vakbekwaam

Niet werken met onderaannemers, kunt beter aankondigen wat de verwachte wachttijd gaat worden.

Hebben van medio mei tot medio augustus nodig gehad om problemen op te lossen om tot oplevering te komen.

Wat viel u in positieve zin op?

niet veel! Echter wel een goed contact met de afd. Sale.

Bart Kousman

Niet langer in zee gaan met het bedrijf dat de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst. Ging met een hoop gescheld en getier gepaard door een van de monteurs. Niet professioneel. Nooit overtuigd... Niet langer in zee gaan met het bedrijf dat de zonnepanelen bij ons heeft geplaatst. Ging met een hoop gescheld en getier gepaard door een van de monteurs. Niet professioneel. Nooit overtuigd geraakt dat deze mensen wisten waar ze mee bezig waren, al is de installatie in huis (meterkast) prima, hoe het op dak ligt, kan ik niet beoordelen, maar is op het oog goed. Mochten wij in de toekomst gaan uitbreiden met panelen, dan willen wij deze mensen niet meer op ons dak.

Tevreden over Volta, niet over de monteurs die de panelen geïnstalleerd hebben, kwamen ongemotiveerd en niet vakkundig over

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle afhandeling aanvraag, aanpassing offerte ging snel en vakkundig + uitleg, klantvriendelijk

Roger

Nvt

Betrouwbaar/ervaring

Nvt

Gerdien van Emst

Geen, gewoon doorgaan op deze manier.

Klantvriendelijk, goede uitleg en perfect geïnstalleerd, meedenkend.

Wat viel u in positieve zin op?

Luisterend oor en waardevolle tips.

W.J.M. Janssen

Ja, de oplevering kan beter in de 'welkomstmap' ontbreekt zelfs het serviceblad omvormer

Met uitzondering van de oplevering alles naar wens

Wat viel u in positieve zin op?

Met uitzondering van de oplevering eigenlijk alles