leurs

De tijd van de afspraak vermelden in alle emails

direct van de leverancier

niks

wehrens

prima traject,alles netjes en vakkundig geïnstalleerd

Wat viel u in positieve zin op?

de schouwer was bijzonder bekwaam

M.F.A.Roufs

De prijs zou scherper kunnen

Alles goed geregeld, afspraken stipt nagekomen, werk netjes opgeleverd

Wat viel u in positieve zin op?

alles op tijd en volgens afspraak opgeleverd

Kme

Snellere duidelijkheid.

Planning liep wat stroef daarna alles prima tot in de puntjes geregeld.

Wat viel u in positieve zin op?

Medewerkster klantenservice heeft alles goed opgelost. Kennis, vakmanschap monteurs prima in orde.

Fam Remmerde

Het blijft alleen nu erg stil na de installatie

Prima geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie vond plaats door de duurzame jongens! Wat een geweldige club mannen vriendelijk,netjes en kennis van hun vak?

L. Rutten

Ze leveren goed werk.

Goede kennis van zaken!

Peeters

Blijf zoals je bent.

Omdat het vanaf het begin van de montage tot het einde klopte.
Een bijzonder woord van dank aan de binnendienst in het
bijzonder aan Marianne en niet te vergeten en heel bijzonder aan Omdat het vanaf het begin van de montage tot het einde klopte.
Een bijzonder woord van dank aan de binnendienst in het
bijzonder aan Marianne en niet te vergeten en heel bijzonder aan
Nino Mossa wat een bijzonder mens wat een inlevingsvermogen een fijn mens,bedank Wiel Peeters

Wat viel u in positieve zin op?

Het begrip op de binnendienst voor oudere mensen

Van Treeck

Mensen op tijd doorgeven dat het wachtwoord geen rare tekens mag bevatten anders wordt hij niet herkend

De installatie verliep vrij snel

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er netjes gewerkt werd en goed opgeruimd. Wat jammer was dat een medewerker gebruik van toilet gemaakt had en die met remsporen achter gelaten had. Helaas hebben we dit pas gezien toen ze... Dat er netjes gewerkt werd en goed opgeruimd. Wat jammer was dat een medewerker gebruik van toilet gemaakt had en die met remsporen achter gelaten had. Helaas hebben we dit pas gezien toen ze vertrokken waren.

Jens Vogel

Er was een heel klein beetje nawerk nodig. Hoewel dit niet problematisch was, is een 'first time right' altijd het beste.

Omdat wij ons zeer goed geïnformeerd voelden en Volta de hele installatie van voor tot achter niet alleen goed begeleid heeft, maar ook heel serieus genomen heeft. Wij hebben het gevoel echt goede... Omdat wij ons zeer goed geïnformeerd voelden en Volta de hele installatie van voor tot achter niet alleen goed begeleid heeft, maar ook heel serieus genomen heeft. Wij hebben het gevoel echt goede kwaliteit te hebben aangeschaft.

Wat viel u in positieve zin op?

Zoals aangegeven, het vakmanschap en de kwaliteit.

Nelissen John

Netjes werk verricht