Didden

Geen is gewoon goed gelopen

Omdat het een prima contact was een de installatie door een geweldig team gedaan is.

Wat viel u in positieve zin op?

Een leuk gedreven team van installateurs zeer professioneel

Huntjens

Houden zo

Zal ik wel aanbevelen zeer goede informatie vooraf gekregen en alles wordt voor onsgeregeld

Zeer kundige,snelle ,enthousiast,vriendelijke monteurs

Leo Daems

Nvt

Alles netjes verwerkt conform afspraak.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de chefmonteur.

M.K.M. Schok

Ik ben heel tevreden met service, plaatsing en werking van Volta Limburg Zonnepanelen.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteurs

Tim Swart

De installatie op zolder is tussen de gordingen opgehangen. Dit vond ik niet slim. Ik was bezig met het isoleren van de zolder en moest hierdoor het kastje 10 centimeter opschuiven, wat al met al... De installatie op zolder is tussen de gordingen opgehangen. Dit vond ik niet slim. Ik was bezig met het isoleren van de zolder en moest hierdoor het kastje 10 centimeter opschuiven, wat al met al kostbare tijd was.

Niet: omdat ik als leek sommige termen en dingen niet begreep en hier geen simpel antwoord op kreeg. Ik moest echt doorvragen om tot het juiste antwoord te komen terwijl ik het eenvoudig stelde.... Niet: omdat ik als leek sommige termen en dingen niet begreep en hier geen simpel antwoord op kreeg. Ik moest echt doorvragen om tot het juiste antwoord te komen terwijl ik het eenvoudig stelde. wel: omdat het verdere contact goed is geweest en afspraken na zijn gekomen

Contact goed

Flupen

Snelheid van plaatsen

Hallers

kosten en snelle levering

kennis en kunde personeel

Frank Frijns

Blijf zorgen voor de juiste mensen op de juiste plaats en zorg dat ze een visitekaartje voor Volta blijven!

Afspraken netjes nagekomen

Wat viel u in positieve zin op?

Vanaf begin tot einde erg netjes en correct.

elie

Goede service snelle afhandeling

Wat viel u in positieve zin op?

veel kennis, komen afspraken na

Evelien

Nvt

Deskundige en snelle bevestiging. Harde werkers ondanks deze tropische temperaturen

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs Scott en Djordy: deskundig en harde werkers. Het was 30+ graden en toch bleven ze positief!