E. Lagerweij

Omdat mijn eigen pogingen om mijn Koopman 35 te verkopen op niets uitliepen, heb ik in januari 2015, op advies van een jachtexpertise adviseur, contact opgenomen met White Whale Yachtbrokers in... Omdat mijn eigen pogingen om mijn Koopman 35 te verkopen op niets uitliepen, heb ik in januari 2015, op advies van een jachtexpertise adviseur, contact opgenomen met White Whale Yachtbrokers in Enkhuizen. De heer Robert de Vries, jachtmakelaar, heeft daarop mijn boot vakkundig beoordeeld en op waarde getaxeerd en ter verkoop wereldkundig gemaakt. De wijze, waarop dit geschiedde, was voor mij vertrouwenwekkend. Dit heeft geresulteerd in 11 bezichtigingen tot juni 2016. Deze werden altijd in aanwezigheid van de makelaar begeleid.
De uiteindelijke verkoop werd op een prettige en correcte wijze afgehandeld, zowel qua formaliteiten als onderhandelingen en financieel. Hoewel ik, gelet op mijn leeftijd, nooit meer een boot ter verkoop zal aanbieden, ben ik zeer tevreden over de begeleiding van deze makelaar hierbij.

Prettige en correcte werkwijze

Rein Mulder

We hebben dit als zeer prettig ervaren, onze eerste contact liep Taco en daarna zijn we verder gegaan met Tim, bij beiden hebben we er een goed gevoel aan overgehouden.

Via internet

Correct en snel antwoord op vragen

J. Klein

Wat een fijn bedrijf om daar je boot te verkopen/kopen. Serieus team met grote kennis van de markt.

Folder bij het blad ZEILEN

Gaven het gevoel volop met onze boot bezig te zijn - en deden dat ook.
White Whale kunnen wij U zeker aanraden bij de bemiddeling en verkoop van Uw boot!!!!

GA ZO DOOR!!!!!!!!

Robert

White Whale Yachtbrokers - Willemstad heeft in de afgelopen jaren meerdere boten voor mij verkocht. Beide verkopen verliepen professioneel, correect en bovenal snel (<3mnd).

White Whale...

White Whale beschikt blijkbaar over het juiste aanbod van kandidaat-kopers !!

Jachthaven in Willemstad

Professionaliteit, betrouwbaarheid, snelheid

Eric

Bonne expérience pour un premier achat d'un voilier à l'étranger.

Bruno Letor

Goed geen probleem

Via collega watersporters

Afspraken worden 100% nagekomen

Capt D Fickling

Very professional and helpful. Gave good advice and guidance to find the right boat for us. Managed the sales process smoothly and communicated effectively across different languages and countries.

Wout Voorthuyzen

White Whale heeft mij op een niet opdringerige, rustige en zeer toegankelijke manier bijgestaan bij de verkoop van mijn zeiljacht. Alles is in goed overleg geregeld en regelmatig is de ervaring van... White Whale heeft mij op een niet opdringerige, rustige en zeer toegankelijke manier bijgestaan bij de verkoop van mijn zeiljacht. Alles is in goed overleg geregeld en regelmatig is de ervaring van Guido v.d. Berg te pas gekomen bij het nemen van beslissingen

Zoeken op Internet

Kennis van de markt, goede toegankelijkheid, billijke vaste prijs voor bemiddeling.

I.h.a. zou ik de presentatie van de koopwaar wat smeuiger en boeiender maken dan een opsomming van de kale feiten. Het gaat uiteindelijk bij varen om de 'beleving'!
Ik zou ook wat vaker...
Ik zou ook wat vaker spontaan gebeld willen worden voor tussentijdse evaluatie en het tonen van belangstelling.

Maike H.

Robert de Vries von White Whale Yachtbrokers hat sich sehr engagiert um den Verkauf unseres Schiffes bemüht. Er war uns bei der Abwicklung des Verkaufes und der Kommunikation mit dem Käufer eine... Robert de Vries von White Whale Yachtbrokers hat sich sehr engagiert um den Verkauf unseres Schiffes bemüht. Er war uns bei der Abwicklung des Verkaufes und der Kommunikation mit dem Käufer eine große Hilfe, insbesondere da das Schiff, der Käufer und der Verkäufer aus verschiedenen Ländern kamen. Der Kontakt mit dem Makler war sehr nett und persönlich und er ist super auf unsere Bedürfnisse eingegangen. Danke für alles!

Hans Douwes

Prima afspraken mee te maken, maatwerk altijd mogelijk in alle opzichten. Ook kleine schepen krijgen alle aandacht, reële prijzen dit geldt zowel voor het vaststellen van de vraagprijs als de... Prima afspraken mee te maken, maatwerk altijd mogelijk in alle opzichten. Ook kleine schepen krijgen alle aandacht, reële prijzen dit geldt zowel voor het vaststellen van de vraagprijs als de bemiddelingskosten. Hun concept is ook sterk/ klantvriendelijk gewoon je schip in eigen box laten liggen, geen verplichting om je schip aan een verkoopsteiger te leggen

Transparant,
Deskundig,