van Dijk

Geen sterke punten ontdekt

Andere koeriersdienst inschakelen, was ook nu weer gedoe. Als ik had geweten dat jullie met DHL samenwerkten had ik de bestelling elders gedaan.

Joke Middelveld

Tot op heden heb ik nog niets ontvangen.

Stuur het op.

Doe nu eindelijk eens wat u zegt en stuur het op of laat wat van u horen.

Goede ervaring

Veel verschillende maten

Levering kan iets sneller

Lilian

Snelle levering vele maten te verkrijgen

Ik had 2 lijsten besteld Helaas zat er 1 lijst ( de kleinste van de twee ) los bij de andere lijst.
Bij het openen van het tweede deel van de verpakking schoot de losse lijst weg en op de grond Glaswerk kapot.mijn tip is om bij meerdere lijsten iedere lijst apart in het karton .

Marleen

2 lijsten besteld, bij 1 lijst was helaas het glas gebroken.

Veel keuze, goede website

Levertijd is wat onduidelijk

Goede producten, snelle bezorging en uitstekende klantenservice. Helaas was 1 wissellijst geleverd met gebroken glas, maar dit was binnen no time naar tevredenheid opgelost.

Snelle klantenservice

Ruben

Super!

Goedkoop. Snelle levering.

A. Putman

----

----

Fijne, duidelijke website en prettige communicatie. De kwamen precies op het beloofde tijdstip, keurig verpakt. De kwaliteit was beter dan ik had verwacht! Ze hangen prachtig in mijn yoga studio en... Fijne, duidelijke website en prettige communicatie. De kwamen precies op het beloofde tijdstip, keurig verpakt. De kwaliteit was beter dan ik had verwacht! Ze hangen prachtig in mijn yoga studio en ik ben erg blij dat alles op tijd, voor mijn zwangerschapsverlof! Veel dank

Snelle levering, duidelijke communicatie

Meer keuze in houtsoorten A2 voor een prijs begin 20 euro, maar dat is een detail.

Patrick Tilborg

(Bewerkt)

Eerst zending was heel.
2de zending alle 3 de lijsten kapot glas gebroken.
Eerst zending was heel.
2de zending alle 3 de lijsten kapot glas gebroken.
Week later nieuwe gekregen. Na sturen van foto's en mailen. Na dag kon ik de lijsten in container gooien. Weer een week later...
De 3de levering. Weer een lijst kapot. Kan ik weer glas ruimen kan weer foto's maken mailen en weer kan ik wachten tot ik mailtje krijg of ik lijst weg kan gooien of niet.
Kan straks dus weer tijd vrij gaan maken om op lijst te wachten. Kan straks weer naar container om de kapotte lijst in te gooien. Denk dat het makkelijker is om lijsten gewoon in winkel te halen.
Kleine tip. BUBBELTJES PLASTIC doet vaak al wonderen.
Alleen folie en dan 3 lijsten op elkaar is vragen om problemen.

De eerste 2 bestellingen heb ik moeten vragen om track and trace
Op website staat dat er gelijk een orderbevestiging komt maar die kwam pas na het weekend