M.a. Van Knnijff

Hele mooie lijst voor niet te veel geld en snelle levering.

Ruime keuze

Weet niet of jullie het hebben maar lijsten op maat?

Ronald braber

Heel goed,alleen geen track en trace mail gehad verder geen problemen.netjes verpakt ook.mvg ronald braber

GUIDOC

Redelijk, verzending duurde een paar dagen

goed verpakt ontvangen, niets stuk

Voor die prijs zat er geen passepartout in de lijst, had verwacht dat er een zwart en wit vel papier in de lijst zou zitten. Dat viel erg tegen voor die prijs, volgende keer ga ik naar een winkel.

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Normaal gesproken is onze reactie snelheid veel sneller maar vanwege een ICT probleem zie ik de review nu pas helaas.
Mocht u verder nog...
Goedemiddag,
Hartelijk dank voor de review.
Mocht u verder nog contact willen zoeken en verdere toelichting wensen hoor ik dat uiteraard graag.

Lisa Galenkamp

Snelle, fijne service!

Heel fijn product, ben vooral ontzttend blij met de zwarte wissellijst van metaal. Prachtig!

Nee vond het allemaal prima!

Tot op heden geen product of track en tracé code mogen ontvangen. Ondertussen een week verder en hoor verder helemaal niets. Vreemde gang van zaken, ik zal morgen zelf initiatief tonen en... Tot op heden geen product of track en tracé code mogen ontvangen. Ondertussen een week verder en hoor verder helemaal niets. Vreemde gang van zaken, ik zal morgen zelf initiatief tonen en telefonisch contact zoeken om naar de status te vragen.

Goedemiddag Jeffry,
Ik hoop dat u...
Goedemiddag Jeffry,
Hartelijk dank voor de review.
Ik hoop dat u inmiddels al contact met ons heeft gehad en dat alles is opgelost.
Anders hoor ik dat uiteraard graag nog even.
Linsey

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering

Lijst ziet er prachtig uit, duurde alleen té lang dat ik het ontvangen heb!

Sneller leveren!

Goedemiddag Willeke,
Mochten we nog...
Goedemiddag Willeke,
Hartelijk dank voor de review.
Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen met betrekking tot verdere toelichting horen we dat uiteraard graag.

Krista

Er was 1 product beschadigd aangekomen. Binnen 2 werkdagen had ik een nieuwe in huis. Super service.

Snelle reactie op mails en goede service bij klachten.

Wilma verloop

Netjes verzonden duurde alleen iets langer dan beloofd

Heel netjes verpakt

Snellere levering

Geert

Goede spullen, goede berichtgeving over status van de bestelling, redelijk vlotte bestelling

Beschrijvingen van de producten qua maat en techniek, dat ik een goede indruk kreeg wat ik kon kopen.

Nauwkeuriger beschrijving van het product. Waar is het van gemaakt, welke onderdelen zijn er en hoe werkt het.