Onze aannemer had via dit bedrijf al onze cilinders gekocht. Twee jaar later was een cilinder kapot en dit is keurig opgelost door het bedrijf. Zit echt een vakman achter die zijn best doet om het...Onze aannemer had via dit bedrijf al onze cilinders gekocht. Twee jaar later was een cilinder kapot en dit is keurig opgelost door het bedrijf. Zit echt een vakman achter die zijn best doet om het probleem op te lossen. Top!!
fam. Roefs
Erg fijn bedrijf en deskundig advies. In het vele aanbod van beveiligingssystemen een goed advies gekregen over het meest geschikte systeem (met wel of geen camera's). En daarna altijd beschikbaar...Erg fijn bedrijf en deskundig advies. In het vele aanbod van beveiligingssystemen een goed advies gekregen over het meest geschikte systeem (met wel of geen camera's). En daarna altijd beschikbaar voor vragen.
Jp zweers
Prima service, goede bereikbaarheid en adviezen
Rosario
Heel erg klantvriendelijk, betrouwbaar, meedenkend, adviserend, accuraat en aardig
B.F. Commandeur
Heel goed
M.Daams
Uitstekende en snelle voorlichting. Eerst een beperkt aantal sensoren besteld om te testen. Daarna huis, tuinhuis en schuren voorzien van de nodige sensoren. Geweldig gebruiksgemak, makkelijk zelf...Uitstekende en snelle voorlichting. Eerst een beperkt aantal sensoren besteld om te testen. Daarna huis, tuinhuis en schuren voorzien van de nodige sensoren. Geweldig gebruiksgemak, makkelijk zelf te installeren en goede controle door de installateur Eric van Spronsen. De ondersteuning is zeer waardevol.
Maurice
Kundig advies!
Mark
Hier ben je absoluut aan het juiste adres voor een alarm en toebehoren.
Zeer deskundig en goede service tegen concurrerende prijzen.
Twijfel niet, laat je woning beveiligen...Hier ben je absoluut aan het juiste adres voor een alarm en toebehoren.
Zeer deskundig en goede service tegen concurrerende prijzen.
Twijfel niet, laat je woning beveiligen door woningalarm.nl / Eric.
Jan B
In 1 woord geweldige service, ook nog na een aantal jaar
Rob
Wat een onbeschrijfelijk goede ervaring hebben wij met eigenaar Eric van woningalarm.nl! Eric kwam op zeer korte termijn om onze woning te doorlopen, had overal een zeer goede uitleg bij en...Wat een onbeschrijfelijk goede ervaring hebben wij met eigenaar Eric van woningalarm.nl! Eric kwam op zeer korte termijn om onze woning te doorlopen, had overal een zeer goede uitleg bij en dacht erg goed mee. Hij is duidelijk een vakman die verstand van zaken heeft. En hij heeft op ons verzoek ook nog op zeer korte termijn onze woning voorzien van een alarmsysteem. En dat op een zeer zorgvuldige manier. We kunnen echt geen verbeterpunten bedenken. Eric bedankt!!