Zeer goede ervaringen met de geleverde materialen en de service geboden door uw bedrijf
Goede info, snelle service
R.M.van Eeten
Zeer goede ervaring als er een probleem is word het snel opgelost heb het al een aantal jaren bijna geen problemen
Snelle leverin
Vooral de klantvriendelijkheid en goede reactie zijn een enorm pluspunt, spijtig dat de online site niet exact overeenkwam met gevraagde. De verkoper in kwestie vond dit zelf niet kunnen, en zou...Vooral de klantvriendelijkheid en goede reactie zijn een enorm pluspunt, spijtig dat de online site niet exact overeenkwam met gevraagde. De verkoper in kwestie vond dit zelf niet kunnen, en zou dit zo snel mogelijk in orde laten brengen.
Na ruim een jaar nog steeds een prima support .
R.Winnubst
Prima behandeld, netjes aangelegd, goede uitleg
J.ter Horst ( bhealth )
Uitstekende service en snelle levering. Prettig contact via telefoon gehad, accu die ik besteld had was in voorraad, echter werd mij verteld dat hij al aardig oud was. Hij moest even een...Uitstekende service en snelle levering. Prettig contact via telefoon gehad, accu die ik besteld had was in voorraad, echter werd mij verteld dat hij al aardig oud was. Hij moest even een nieuwe bestellen, was snel gebeurd en naar mij opgestuurd. Zeer betrouwbare zaak, mijn volgende bestellingen zullen bij Woningalarm besteld worden.