Wij hebben afgelopen zaterdag een geweldige ervaring bij woonsquare gehad. We zijn zo vriendelijk in het filiaal geholpen door een medewerkster! Ze bood ons koffie en gebak aan en heeft ons veel...Wij hebben afgelopen zaterdag een geweldige ervaring bij woonsquare gehad. We zijn zo vriendelijk in het filiaal geholpen door een medewerkster! Ze bood ons koffie en gebak aan en heeft ons veel tijd gegeven en heel deskundig geholpen met kleur en kwaliteits advies van de stof. Was echt zo fijn! En ben gewoon zo blij en tevreden weggegaan. We hebben daar een mooi bankstel en dressoir gekocht en zou het iedereen aanbevelen!
Jordy Breider
Ontzettend goed geholpen met het zoeken naar een bank voor mijn 1e woning!
Ton van meerten
Erg uitgebreid en nette showroom voor elke knip wel iets te vinden en personeel erg vriendelijk en behulpzaam en in voor een grapje tijdens het gesprek voor de wensen van bank en stof ed
A.Trouwborst-Zuidam
Uitstekende ervaring bij ons bezoek aan Woonsquare aan te bevelen
de pater
John
Als je niet goed op de hoogte bent van je rechten in dit land, ga dan niet naar WoonSquare. Ik ben erg beledigd en ook bedrogen.