Was eigenlijk niet van plan om er heen te gaan. Dit na een erdere ervaring die ik niet zo positief vond. Maar toch naar binnen. Daar stond mijn bank!!! En daar kwam de verkoper. Maar heel positief!!...Was eigenlijk niet van plan om er heen te gaan. Dit na een erdere ervaring die ik niet zo positief vond. Maar toch naar binnen. Daar stond mijn bank!!! En daar kwam de verkoper. Maar heel positief!! Niet opdringerig dacht goed mee voor mijn situatie. Gaf goede uitleg over de stof mogelijkheden. En niet onbelangrijk wat dat met de prijs zou doen. Al met al met een goed gevoel de winkel verlaten. En kan niet wachten tot mijn bank er is.
Moniem
Koop nooit iets bij Woonsquare, je wordt opgelicht waar je bij staat. Wij hebben eind 2022 een bank gekocht en betaald voor bezorgen en plaatsen. Maar bij bezorging werd deze beschadigd, en...Koop nooit iets bij Woonsquare, je wordt opgelicht waar je bij staat. Wij hebben eind 2022 een bank gekocht en betaald voor bezorgen en plaatsen. Maar bij bezorging werd deze beschadigd, en denk je dat woonsquare iets doet. helemaal niets. ze geven aan dat alles wat over de drempel gebeurd is eigen risico is. ondanks dat de bezorgers de bank zelf hebben beschadigd. super service van jullie
Telmoudi
Vriendelijke verkoper
Ger-Jan Bolwerk
Super veel keuze en aanbod en dan heb je het gevonden wat je wil en gaan ze nog korting geven grandioos daar kan je mee thuis klasse voor het personeel je word er echt als koning behandeld
Eric
Prima geholpen om tot een goede keuze te komen. Veel keus uit stoffen en modulaire bankvormen.
K van pul
Goed contact, vriendelijke en vakkundige behandeling
Mevrouw.Jetten
Super leuk geholpen.
Daphne
Fijn
Kalkman
Goede ontvangst met vriendelijke mensen. Ruime keuze van meubels. Beetje misleidend door de folder reclame maar verder een goede en ruimewinkel.
Dick
Heerlijke winkel, waar rust heerst, en waar je op je gemak kan binnenlopen en rond kijken zonder dat er direct een verkoper naar je staat. Zijn wel aanwezig, en ook direct beschikbaar bij vragen.