Verkoopster liet ons vooral onze gang gaan, maar kwam wel met duidelijk advies en opties
Dick Nouwen
Wat een slecht bedrijf hebben 4 maanden geleden daar een bank gekocht, bijna 2500 euro. De zittingen beginnen te pluizen en de kussens zijn ingezakt. 2 keer dezelfde monteur geweest en die zei dat...Wat een slecht bedrijf hebben 4 maanden geleden daar een bank gekocht, bijna 2500 euro. De zittingen beginnen te pluizen en de kussens zijn ingezakt. 2 keer dezelfde monteur geweest en die zei dat komt door de hondjes, hebben 2 kleine hondjes. Contact gehad met de klantenservice zijn gewoon aan de kant gezet. Echt slechte afhandeling van zaken daar....
Bart Meijer
Top!
Frans Verhoeven
Zonder meer . tot op heden goed , wachten nog even levering af , voordat wij een definitieve mening kunnen geven
T. van Iperen
Deskundig advies en ruime collectie
Hermans
Fijne winkel ervaring dankzij verkoper
Grandieri
Deskundig en goed advies
Alkema
Gedreven verkopers
de With
Super vriendelijk en goed geholpen. Ze denken met je mee. Goede prijs voor goede kwaliteit. We hebben al meer meubels gekocht hier. Zeer tevreden.
L. J van Uden.
De ontvangst bij Woonsquare was verbazend goed, geen opdringerige verkopers maar je eerst rustig laten rondkijken, waarna we geholpen werden door een eerste klas verkoper die zonder opdringen je...De ontvangst bij Woonsquare was verbazend goed, geen opdringerige verkopers maar je eerst rustig laten rondkijken, waarna we geholpen werden door een eerste klas verkoper die zonder opdringen je naar een goede keus leiden, echt grote klasse.