Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Jacques S.

Zeer tevreden over de geboden service en deskundigheid.

John

Prima service, goede prijs. Levering/ eindresultaat nog afwachten maar service klinkt vooralsnog goed.

Hendriks y

Goede service.vriendelijk personeel en duidelijke uitleg.en heel belangrijk degelijke bankstellen en ook een goede prijs.we zijn heel erg blij met onze chesterfield bankstel aankoop.mvg familie... Goede service.vriendelijk personeel en duidelijke uitleg.en heel belangrijk degelijke bankstellen en ook een goede prijs.we zijn heel erg blij met onze chesterfield bankstel aankoop.mvg familie Hendriks

Otto

Nette winkel goed verzorgd

H.Berkers

Schandalig een vreselijke fatbike kado te geven I.p.v. b.v. zonnepaneel of iets dergelijke

Fam. Noordergraaf

Prettige winkel met deskundig personeel. Geen opdringerige verkoper, gewoon prettig en meedenkend. Hier en daar een geintje tussendoor, dat is prettig want de verkoop moet wel netjes en dat duurt... Prettige winkel met deskundig personeel. Geen opdringerige verkoper, gewoon prettig en meedenkend. Hier en daar een geintje tussendoor, dat is prettig want de verkoop moet wel netjes en dat duurt even. Koop verder snel gesloten, nu wachten tot het in december binnen komt.

Fam. P. J. Adelerhof

Tevreden over koopadvies en -begeleiding; niet opdringerig