Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Barendrecht

Wij zijn erg tevreden met de aankoop van een nieuwe bank. De medewerkster was vriendelijk en dacht op een positieve manier mee met de aankoop van onze bank.

Marco

Een nette winkel met vriendelijke maar vlotte verkooper

Geurswine

Geweldige zaak! Ze hebben hele mooie spullen.

Savanna Kok l

Prettig geholpen door een medewerker. Het begon met de aanbieding van taart en koffie. Nam rustig de tijd om alle opties te bespreken. Had heel veel geduld, want ik kon geen keuze maken. En liet ons... Prettig geholpen door een medewerker. Het begon met de aanbieding van taart en koffie. Nam rustig de tijd om alle opties te bespreken. Had heel veel geduld, want ik kon geen keuze maken. En liet ons vaak genoeg even alleen om dingen door te spreken.

Paul gabriels

Wij zijn tevreden over woonsquare

D.perrier

Zeer vriendelijk

Daalman

Heel vriendelijk geholpen, werd echt de tijd genomen om ons te woord te staan. Goed advies gegeven echt tevreden zijn wij

Geen.

Zeer prettig. NP

Bianca van Koten

Heel fijn geholpen door Theo. Goede tips, adviezen en heerlijke koffie gekregen. De winkel is heel overzichtelijk.

Jimmy

Wij kwamen door de aanbieding in de folder kijken in de showroom. Dan blijkt dat het niet geheel reële prijzen zijn waarmee geadverteerd is. Uiteindelijk toch een leuke deal kunnen maken maar wel... Wij kwamen door de aanbieding in de folder kijken in de showroom. Dan blijkt dat het niet geheel reële prijzen zijn waarmee geadverteerd is. Uiteindelijk toch een leuke deal kunnen maken maar wel een paar honderd euro meer kwijt dan de verwachting was.
Verkopers waren vriendelijk en behulpzaam.