Bereikbaarheid showroom
Persoonlijke aandacht
Showroom
Collectie meubelen

Paul Rijntjes

De ontvangst en hartelijkheid van de Woonsquare medewerker is warm en oprecht!
Meedenken getuigt van belangstelling en zakenkundig!

Stefan van velthuijsen

Zeer tevreden. Werd goed geholpen , kreeg een lkr bakkie koffie en een lkr stuk taart De bank die zat daardoor heerlijke en toen heb ik hem maar gekocht zeer tevreden

van den Hooven

Een eerlijke dame heeft ons te woord gestaan, actie reactie, mooie prijs gemaakt.

W.Schoen

Prettige winkel,vriendelijk personeel dat graag goed advies geeft en zorgt dat je je gehoord voelt.

Joep Vermeer

Vrijdag 14-04-2023 onze meubelen afgehaald bij het distributiecentrum Rijen waar we door wat problemen met de pinpas uitstekend zijn geholpen.
Thuis gekomen en de meubels uitgepakt werden we...
Thuis gekomen en de meubels uitgepakt werden we net weer zo blij als in de Woonsquare winkel in Oosterhout waar we op en in een zeer gezellige sfeer goed zijn voorgelicht en geholpen door de twee medewerkers aldaar. in alle gemak en rust onder het genot van een koopje koffie kun je daar relaxts rondlopen en kijken zonder gelijk een verkoper hijgend in je nek te hebben, na onze keuze en wensen was de koop zo gesloten. ook de snelle levering beviel ons erg goed, Wat ons betreft Woonsquare Oosterhout een dikke vette plus en zeker een aanrader om daar eens binnen te lopen voor mooie en goed betaalbare meubelen.

Joep & Sylvia uit Tilburg

Mariëtte

Ruime, lichte winkel. Het personeel is niet zo opdringerig als andere wel zijn. Levertijd is lang.

M. Terpstra

Weer 100% Geslaagd!

Rob

Twee keer wezen kijken , de eerste keer een mooie zithoek gezien ,was te groot voor onze woning , tweede keer 2x een 2 zits bank gekocht.

M Mulder

Goed te woord gestaan en geholpen