Joseph

Zeer goed verlopen

Het was het juiste produkt

J. Stielstra

Goede uitleg

René Schuurbiers

Praet arnold

Heb gekregen wat ik gevraagd heb en zeer vlug

Veel informatie

Johan

De beste prijs van de bestelde product

Willem

Ik reeds meerdere producten gekocht en ook nu weer keurig verzorgd een zaagketting ontvangen.

bij bestelling wordt direct gereageerd en bestelde product zsm verstuurd in degelijke verpakking. telefonisch ook uitstekende ervaring, professioneel , vriendelijk en geduldig behandeld door, naam... bij bestelling wordt direct gereageerd en bestelde product zsm verstuurd in degelijke verpakking. telefonisch ook uitstekende ervaring, professioneel , vriendelijk en geduldig behandeld door, naam weet ik even niet meer. maar is altijd zelfde man.

Kris Bouwens

Snel en correct geleverd

Snel makkelijk

René

Goed, correct en snel

Snel en juiste artikelen

GeLo

Alles zeer goed verlopen,op alle punten.

F.E. van der Horst

Het momenteel niet in Europa leverbare artikel, door mij besteld, wordt nog steeds aangeboden op de site. Ondanks de vermelding: “indien levertijd langer dan 2 werkdagen is nemen wij contact met u... Het momenteel niet in Europa leverbare artikel, door mij besteld, wordt nog steeds aangeboden op de site. Ondanks de vermelding: “indien levertijd langer dan 2 werkdagen is nemen wij contact met u op” heb ik zelf na 11 en nogmaals na 12 dagen contact moeten opnemen.
Omdat een door mij gevraagde alternatief maar liefst 33% duurder is wordt de bestelling geannuleerd. Ook op mijn voorstel. Restitutie per omgaande zit er helaas niet in. Ik moet maar afwachten of de door zaagkettingdirect.nl gestelde restitutie termijn van 14 dagen wel wordt nagekomen.

Nog niet gevonden

Reactie Zaagkettingdirect.nl: