Kuip

Prettige firma. Mijn badkamer is vrij klein en heeft geen standaard maten.
Een maatwerk oplossing was daarom bij mij van toepassing. Bedankt Zwaluw voor de prachtige douche !!!

Kuip

Prettige firma. Mijn badkamer is vrij klein en heeft geen standaard maten.

Smit

Erg blij met onze nieuwe douche. Complimenten voor team Zwaluw. En wat hebben de monteurs hard gewerkt. Zelfs de lage instap is gelukt!

Dhr. & Mevr. Cleteaux

Zeer tevreden met de aanpak van de firma Zwaluw. Wanneer er nog een extra verzoek tijdens plaatsing gedaan werdt is er meteen hulp ingeschakeld, diezelfde dag nog!

Visser

Transparant bedrijf. Doen wat ze beloven.

Janny Twillert

Wij waren eigenlijk op zoek naar een antislip vloer, maar hebben toch maar de hele badkamer laten doen door Zwaluw. Super resultaat!

Bea Verwilt

Zeer fijn om mijn man weer zelfstandig te zien in de badkamer. Bedankt zwaluw, en wat een vriendeljke mensen aan de telefoon!

Delforge

Snelle werkers goede aflevering van het product.

van Werkhoven

Bijzonder klantvriendelijk. Aankoop oogst allerwegen bewondering.

Boheemen

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en dienstverlening; afspraken zijn correct nagekomen. Spreekt ons zeer aan dat je bij aankoop, verwerking order, levering, montage en afronding en... Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en dienstverlening; afspraken zijn correct nagekomen. Spreekt ons zeer aan dat je bij aankoop, verwerking order, levering, montage en afronding en eventueel “nazorg” met één instantie te maken hebt.