2079 beoordelingen

Slechte eindmontage

Ton van der Burg

Meedenkend

Fam.de Jong&

Heel open en niet opdringerig .Nam de tijd en liet jezelf beslissen

S. Koura

Uw vertegenwoordiger Nick is een vriendelijke competente jonge
Man die alles duidelijk en op een rustige manier heeft uitgelegd.
Hij heeft zich alle tijd genomen en door zijn uitleg waren...
Uw vertegenwoordiger Nick is een vriendelijke competente jonge
Man die alles duidelijk en op een rustige manier heeft uitgelegd.
Hij heeft zich alle tijd genomen en door zijn uitleg waren wij bereid om direct een opdracht voor vervanging bad naar douche te geven.
Punten die ik in uw enquête nog niet kan beantwoorden geef ik pro forma 3 sterren.

A.Noordijk

De adviseur was kundig en vriendelijk. Echter ligt de uiteindelijke prijs ver boven de prijs die jullie in de catalogus laten zien. Dit is erg misleidend. De persoon aan de telefoon vond ik trouwens... De adviseur was kundig en vriendelijk. Echter ligt de uiteindelijke prijs ver boven de prijs die jullie in de catalogus laten zien. Dit is erg misleidend. De persoon aan de telefoon vond ik trouwens erg dwingend. In eerste instantie was ik redelijk enthousiast na het gesprek met de adviseur maar achteraf vind ik het toch erg veel geld voor een halve renovatie. Ik kan niet oordelen hoe de kwaliteit van het product is omdat dit slechts een advies gesprek was.

Wim De Mulder

Was heel aangenaam goede uitleg over de producten

Fam.van Loon

Bijzonder informatief, kundig en prettig

Fam. H.van Ham

Goede adviseur geeft mogelijkheden goed aan

J.Grave

Prettig gesprek gehad, hij was voorkomend, behulpzaam daf goede uitleg, prettig persoon,
Het totale bedrag viel ons wel tegen, maar hebben al met al een goed gevoel over deze stap. Maar mijn vrouw zag deze week aan advertentie van zwaluw, nabij de Pasen dat er een actie was dat er € 750,— korting werd gegeven.??? Hopen hierover nog iets te lezen of te horen. Maar dat doet niets af aan de werkwijze van uw werknemer, die was prima, mbt kwaliteit en gemak van comfortdouche hebben we nog niet douche is nog niet geplaatst, indien mogelijk graag veel eerder dan afgesproken
Vriendelijke groeten Jan en Puck Grave.

R.Lowies

Het waren zeer nette en vriendelijke mannen, die wisten waar ze het over hadden. Ze hebben alles goed en duidelijk uitgelegd.