Deskundig en heeft onze vragen met voldoende oplossingen beantwoord.
Feskens
Wij zijn erg tevreden met onze inloopdouche. Alles ziet er keurig uit. De monteurs hebben keihard gewerkt en alles netjes achtergelaten. Erg tevreden.
N.J. Spek
Fijn bedrijf om mee samen te werken.
spijkers
Vriendelijke medewerker met prima duidelijke uitleg
Frank de Leeuw
Het gesprek met de adviseur was plezierig en informatief. Goede suggesties.
Fam. Beerten
Top service en een fantastisch resultaat
I.J. Brouwer
Erg mooie badkamer geplaatst, in 1 dag weer veilig onder de inloop douche. Hele fijne vakkundige mensen. Een hele mooie en veilige badkamer door zeer vakkundig advies. Zeker aan te raden.
Maria
Zeer slecht ervaring. Houden zich niet aan afspraken. Klant onvriendelijk
van Huizen
Dit bedrijf levert prutswerk. Er zijn verspreid over 2 dagen 5 mensen langs geweest en het resultaat is dat er nog NIETS werkt zoals het moet. De antislip is afwezig. Het toilet kan niet gespoeld...Dit bedrijf levert prutswerk. Er zijn verspreid over 2 dagen 5 mensen langs geweest en het resultaat is dat er nog NIETS werkt zoals het moet. De antislip is afwezig. Het toilet kan niet gespoeld worden. Het verwarmingselement waarop handdoeken gedroogd zouden moeten kunnen worden, wordt niet warm en lekt. De druk uit de wastafel kraan is weg en de badkamerdeur is stukgemaakt. Men is op 18 februari ‘22 begonnen. Het is nu 8 maart en er wordt gezegd dat men 7 APRIL terug kan komen!
Verhelst
Super vriendelijk en duidelijk. Geen haast tijd voor vragen . Top!