De heer van Vliet is een nette meedenkende man. Hij is gekomen tot een oplossing waar ik het mee eens ben. persoonlijk vind ik uw prijzen veel te hoog. als voorbeeld een composiet douchebak van €...De heer van Vliet is een nette meedenkende man. Hij is gekomen tot een oplossing waar ik het mee eens ben. persoonlijk vind ik uw prijzen veel te hoog. als voorbeeld een composiet douchebak van € 1924,00 tegenover bijvoorbeeld een internetprijs € 566,00 ook composiet. ik heb onderhandeld en ben akkoord gegaan met de offerte maar met een nasmaak, omdat ik haast heb is dit natuurlijk een mooie oplossing. De info op de website en brochure vind ik toch wat misleidend prijzen zijn exclusief arbeidskosten en dat is ook nog een knap plaatje.
Van meenen Anke
De adviseur op zich was heel ok de prijsberekening daarentegen viel dik tegen werkuren aan meer als 100 euro/u lijken me nogal overdreven.
particulier
Goede uitleg van mogelijkheden,Danny gaf goede informatie.
w van Kempen
Goede voorlichting
Nagy
Heel fijn en goed advies gehad van Nick Hij dacht écht met ons mee Zelfs toen we daarna twijfelden reageerde hij direkt en zelfs in t weekend met nog enkele foto's als voorbeeld Topper