2079 beoordelingen

2079 Reviews

Roos

Zeer onvriendelijke verkoper , binnen 5 minuten verzocht om weg te gaan.

Bram Leeuw

Was een objectief advies

Mol

Fijn deskundig advies, nog oriënterend dus ik kan niet alle items hieronder beoordelen. Website nog niet bekeken en nog geen comfortdouche geplaatst dus die beoordelingen tellen niet mee.

J.Fonck

Zeer slechte kwaliteit en service

Schoof

Zeer slechte service! Inloopdouche zou op 01 november 2021 geplaatst worden
Zeer slechte service! Inloopdouche zou op 01 november 2021 geplaatst worden
Brand gehad eind augustus hierdoor vertraging ( logisch). Informatie hierover pas 1 week voor plaatsingdatum(25-11-2021). Daarna alleenmaar uitvluchten en smoesjes
( geen materiaal, monteur ziek of te druk). Nieuwe datum door Zwaluw bepaald 16 mei 2022.
Annuleren alleen mogelijk indien 50% van de totale kosten ( ruim €7000) betaald wordt.

Miedema

Super vriendelijk en eerlijke man

Verboom

Erg vriendelijke vertegenwoordiger. Stefan heeft alle opties duidelijk uitgelegd!

Pors

Op 9 augustus inloopdouche besteld, levering zou in oktober plaatsvinden. Door brand ging dat niet door, nieuwe datum kwam na lang aandringen en werd 11 februari. Gisteren kwam het bericht, door... Op 9 augustus inloopdouche besteld, levering zou in oktober plaatsvinden. Door brand ging dat niet door, nieuwe datum kwam na lang aandringen en werd 11 februari. Gisteren kwam het bericht, door corona werd de datum 25 april !
Wij geloven er niet meer in. Deze zwaluw is vast naar het zuiden gevlogen met onze aanbetaling.

Annette Tims en Ad Snijders.

Heel erg aangenaam en gezellig ,goede voorlichting.