Zeer slecht bedrijf, wat de afspraken NIET nakomt en ook vaak niet bereikbaar was. Van terugkoppeling, hebben zij ook nog nooit van gehoord. Ze hebben ons 4x(!?) laten zitten en weigeren om de...Zeer slecht bedrijf, wat de afspraken NIET nakomt en ook vaak niet bereikbaar was. Van terugkoppeling, hebben zij ook nog nooit van gehoord. Ze hebben ons 4x(!?) laten zitten en weigeren om de ingeplande vrije dagen, te compenseren, terwijl zij niet langs kwamen c.q. de verkeerde spullen meenamen!? Totaal niet klantvriendelijk en maar 1 kant opkijkend! Dit geldt blijkbaar ook intern, want het verloop van het personeel, is het afgelopen jaar gigantisch geweest en zijn de namen van de ex-werknemers bij mij bekend. Ongelofelijk, dat dit bedrijf nog bestaansrecht heeft!!?? M.i., NIET mee in zee gaan, om ellende te voorkomen.
Haks
Snelle reactie fia telefoon vriendelijk.
Smit
Informatie over een douchecabine en dingen erom heen was goed
Smit
Goed duidelijk
J. C. Kuijper
Goede voorlichting
W.Kanis
De adviseur had goed kennis van zaken en gaf goed advies, niet opdringerig en vandaar dat wij direct akkoord hebben gegeven op de offerte.
Klaas Banga
Eerlijk en goed voorgelicht.
R Bennink
Gaf goed advies, goed gevoel
Connie Verbruggen
We zijn er blij mee, aardige monteurs die hard gewerkt hebben en een mooie douche geplaatst hebben