Wij hebben uitsluitend het 1e gesprek gehad. Dit was goed. Om verder te oordelen is het nog te vroeg. Na plaatsing lijkt me dat beter te doen'
Arthur Zinn
Positief, meedenkend en vakkennis
Particulier .
Slechte ervaring , aanleg duurde drie weken , afspraak over gebruikte materialen niet nagekomen .
M Zijdenbos
Moeizaam contact te krijgen. Telefonisch slecht te bereiken. Wanneer het eindelijk lukt, een onvriendelijke, begriploze, bijdehante opmerking van medewerker. Komen beloftes niet na. Zou in 1 dag...Moeizaam contact te krijgen. Telefonisch slecht te bereiken. Wanneer het eindelijk lukt, een onvriendelijke, begriploze, bijdehante opmerking van medewerker. Komen beloftes niet na. Zou in 1 dag geplaatst worden. Toch 2 dagen geworden. Wilde graag een bevestiging per mail voor de plaatsing datum. Kreeg ik niet. Is toch een kleine moeite. Zeker voor zo'n groot bedrag!! Waren problemen op plaatsing datum. Na enkele moeizame telefoontjes, zouden ze eindelijk onderweg zijn. Maar na lang wachten, kregen we uiteindelijk van monteur te horen dat dit helemaal niet het geval was, maar dat ze die dag helemaal niet meer kwamen. Erg klantonvriendelijk bedrijf
Hein Janssen
Zeer correcte verkoper. Heeft alles goed uitgelegd. En heeft ook meegedacht aan de andere mogelijkheden die er zijn. Heb dit alles als zeer prettig ervaren.
S
Goed gesprek gehad, duidelijk precies wat we willen
G. Blaauw
De adviseur was correct en kwam met een goede oplossing en voorstel.