Goeie tekst en uitleg, probeert oplossend bezig te zijn, prijstechnisch kwamen we er niet uit.
Verhoef
J. Janssen
Goed en prettig gesprek. Onderstaande vragen zijn soms niet van toepassing. De douche wordt pas in januari 2022 geplaatst.
D. Van der Maas
Goed advies op maat gegeven
Bart en Martha
Het gesprek voor de offerte was volgens afspraak en ook een goed gesprek. Nadat we onze handtekening hadden gezet begon echter de ellende. De plaatsing werd afgezegd en er werd een nieuwe afspraak...Het gesprek voor de offerte was volgens afspraak en ook een goed gesprek. Nadat we onze handtekening hadden gezet begon echter de ellende. De plaatsing werd afgezegd en er werd een nieuwe afspraak gemaakt voor 6 weken later. Deze werd vervolgens weer afgezegd door de brand( dat is begrijpelijk) maar de belofte dat we na 2 weken verder geïnformeerd zouden worden werd weer niet nagekomen. Na herhaaldelijk mailen en bellen van onze kant (geen reactie of niet bereikbaar) uiteindelijk een nieuwe afspraak gemaakt. We zijn inmiddels al 4 maanden verder. Nog nagevraagd of er nu alles was en ons werd gegarandeerd dat alles klopte. Op de afgesproken dag kwamen de monteurs, maar helaas de spiegelkast was er niet bij. De rest werd geplaatst en op het einde moesten we afrekenen, terwijl nog niet alles geleverd en geplaatst was. De manier, waarop we door Richard door de telefoon behandeld werden, toen wij aangaven dat we graag eerst alles geplaatst wilden hebben, is met geen pen te beschrijven. Hij zou ons doorgeven aan BKR als wanbetalers enz...We hadden bij de eerste afzegging de opdracht maar moeten annuleren volgens hem, terwijl wij dit te goeder trouw niet gedaan hebben. Wij zullen overal luid verkondigen dat je met dit bedrijf niet in zee moet gaan.
Henk Sikkenga
Verkoper geeft voldoende informatie en wil daarna direct een beslissing van de klant. Een offerte wordt niet opgemaakt. Een agressieve manier van zaken doen