Ik schrijf deze beoordeling een paar maanden nadat ons bad vervangen is voor NU een mooie douche. De belofte na een dag (plus de niet benoemde droog dag voor de kitranden ) kunt u gebruik maken van...Ik schrijf deze beoordeling een paar maanden nadat ons bad vervangen is voor NU een mooie douche. De belofte na een dag (plus de niet benoemde droog dag voor de kitranden ) kunt u gebruik maken van U douche werd niet na gekomen . Na eerst slecht afgeleverd werk van de eerste monteurs en een niet passende geleverde douche ,moesten monteurs die niet de kennis hadden om correct een Grohe Smart Controle douche te monteren tot drie keer terug komen . Uiteindelijk heeft de vierde man een monteur van Grohe Nederland gezorgd dat de douche werkt zoals deze het hoort te doen . Nu maanden later kan ik zeggen toch een hele fijne inloop douche te hebben ,met mooie materialen .Alleen zou het goed zijn als enkele monteurs netter hun werk af zouden leveren en men de monteurs bij Grohe laat kennis maken met ,en leert hoe de Grohe Smart Control douche te monteren . Omdat we uiteindelijk toch vinden een fijne douche te hebben ,maar de mindere ervaring hebben heb ik lang getwijfeld feedback hier te geven . Toch zou ik als monteurs nu wel netter werk afleveren ,en meer kennis bij Grohe opdoen ! en wij de uitzondering waren ,toch Zwaluw comfort aan bevelen .Wel met een 7 . Zorgen jullie aub dat het omhoog kan gaan naar een 9 .
N. Vellinga
Wij raden zwaluw zeker aan. Ons nieuwe bad staat er nu een maand. Geen problemen alleen iets te laat geleverd, dit is keurig opgelost.
Mevr. Linders
Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe douche. Het hele proces is soepel verlopen van het begin tot het einde.
F.J.P. Willemse
Bij ons is "Prima werk geleverd" op 1 dag , vlot ,snel ,en problemen werden zeer goed opgelost , daarom voor mij een positieve opmerking , ben zeer tevreden!
Eindelijk is de dag dat mijn bad eruit ging ,de monteurs waren vroeg en gingen meteen aan de slag om 13,30 waren ze klaar en kon ik de inloopdouche aan schouwen zo mooi had ik het niet verwacht...Eindelijk is de dag dat mijn bad eruit ging ,de monteurs waren vroeg en gingen meteen aan de slag om 13,30 waren ze klaar en kon ik de inloopdouche aan schouwen zo mooi had ik het niet verwacht prachtig fijne vak mannen top voor hen harde werkers .Echt een aan raden en waar voor je geld
Fam. Knippe
Binnen een dag is onze douche volledig conform afspraak geplaatst. Wij raden zwaluw comfort sanitair dan ook zeker aan.
Jessie van Neer
Ga nooit met Zwaluwdouche in zee , je wordt belazerd waar je bij staat . Na vele mailtjes , telefoontjes ,beloftes van Zwaluwcomfortdouche die niet werden nagekomen , hebben we onze...Ga nooit met Zwaluwdouche in zee , je wordt belazerd waar je bij staat . Na vele mailtjes , telefoontjes ,beloftes van Zwaluwcomfortdouche die niet werden nagekomen , hebben we onze rechtsbijstandverzekering ingeschakeld . We hebben alle mails en telefoontjes met naam en tijd vastgelegd . Zwaluw comfortdouche koos eieren voor hun geld en ging op de eisen van onze rechtsbijstandverzekering in . Ze wisten drommels goed dat ze gingen verliezen en ook nog de proceskosten moesten betalen ! Mensen trek hieruit jullie eigen conclusie !
M. Soeters
Na lang twijfelen toch besloten om een nieuwe douche te laten plaatsen door zwaluw comfortsanitair. Nu hij er eenmaal staat zijn wij super blij en is alle twijfel weggenomen.
Anton en Margriet
Eind augustus is bij ons het bad vervangen door een comfortdouche. De installateurs begonnen om 7.15 u en om 14.15 was alles klaar, vakkundig geplaatst en proper afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden...Eind augustus is bij ons het bad vervangen door een comfortdouche. De installateurs begonnen om 7.15 u en om 14.15 was alles klaar, vakkundig geplaatst en proper afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk!
A. van Mourik
Vorige maand is mijn inloopdouche volledig na tevredenheid geplaatst. Zwaluw is een goed bedrijf met goed personeel. Hetgeen ze beloven komen ze na.