Uw bedrijf heeft volkomen naar mijn zin een inloopdouche geplaatst. Vanaf het eerste moment was de behandeling zeer correct en de mannen die de douche geplaatst hebben, hebben prima werk verricht en...Uw bedrijf heeft volkomen naar mijn zin een inloopdouche geplaatst. Vanaf het eerste moment was de behandeling zeer correct en de mannen die de douche geplaatst hebben, hebben prima werk verricht en de boel keurig achter gelaten.
Vermaat
Keurig op tijd begonnen de heren met breken. Alles ging echt netjes. Heren waren vriendelijk en vroegen regelmatig hoe ik bepaalde attributen geplaatst wou hebben . Na afloop werd alles keurig...Keurig op tijd begonnen de heren met breken. Alles ging echt netjes. Heren waren vriendelijk en vroegen regelmatig hoe ik bepaalde attributen geplaatst wou hebben . Na afloop werd alles keurig achtergelaten.
Vos
Prima advies gehad over het verwijderen van een bad en daarvoor het plaatsen van een inloopdouche. De douche is netjes in 1 dag geplaatst. Wij zijn erg blij met het resultaat.
J. Heerkens
Vorige week is onze inloopdouche door zwaluw geplaatst. Wij geloofden niet dat dit in een dag zou lukken, maar om vier uur waren de jongens klaar. Ook hebben ze netjes alle troep opgeruimd. Over het...Vorige week is onze inloopdouche door zwaluw geplaatst. Wij geloofden niet dat dit in een dag zou lukken, maar om vier uur waren de jongens klaar. Ook hebben ze netjes alle troep opgeruimd. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden!
Den Hartog
De inloopdouche is volledig naar wens geplaatst. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, Alles is netjes in 1 dag geplaatst. Geen moment spijt van de aanschaf.
Tevreden over het geplaatste bad door zwaluw.
van Nelfen
Vanaf het begin tot het einde goed begeleidt. Heldere afspraken over prijs en werkzaamheden. Alles naar behoren uitgevoerd. Ook na het plaatsen goede service gehad m.b.t. het schoonhouden van onze...Vanaf het begin tot het einde goed begeleidt. Heldere afspraken over prijs en werkzaamheden. Alles naar behoren uitgevoerd. Ook na het plaatsen goede service gehad m.b.t. het schoonhouden van onze douche.
M.J. Noordegraaf
Bad en douche vervangen door inloop douche door drie vriendelijke vaklieden die hun werk serieus nemen. Heel netjes afgewerkt en aan het einde nog netjes alle rommel opgeruimd en afgevoerd. Bedankt!!!
Slob
Helemaal tevreden over zwaluw comfortsanitair! Alles is netjes volgens afspraak geplaatst!
Mevr. Nieuwenhuis
Geweldig vaklui, alles tot in de puntjes verzorgd.