Afgelopen week is onze douche geplaatst. Complimenten voor de monteurs. Dit waren echt professionals en zij hebben aan al onze verwachtingen voldaan.
HJ van Vliet
Op 7 augustus heeft Zwaluw een douche bij mij geplaatst. Bij de afbraak van de oude douche vroeg een van de monteurs: 'Komt er water uit het douche-putje als de wasmachine draait?' 'Nee, zei...Op 7 augustus heeft Zwaluw een douche bij mij geplaatst. Bij de afbraak van de oude douche vroeg een van de monteurs: 'Komt er water uit het douche-putje als de wasmachine draait?' 'Nee, zei ik, het maakt wel rochelende geluiden.'
Na plaatsing van de douche is de wasmachine-afvoer (deels) verstopt, en stroomt de afvoer over als de machine afpompt. Zwaluw ontkent nu dat er een verbinding bestaat tussen machine-afvoer en douche-afvoer, en wijst elke verantwoordelijkheid van de hand. 'Haal er zelf maar een looggieter bij', is het bizarre antwoord.
J. Lubbers
Wij zij heel erg blij met onze noieuwe badkamer van Zwaluw
Johan Nijssen
Opvallend veel beoordelingen met een 9 of 10 , terwijl alleen maar als beoordeling bv staat : Top ! Nou weet ik dat je als bedrijf recensies kunt “ kopen “ , via bepaalde firma ‘s die bv studenten...Opvallend veel beoordelingen met een 9 of 10 , terwijl alleen maar als beoordeling bv staat : Top ! Nou weet ik dat je als bedrijf recensies kunt “ kopen “ , via bepaalde firma ‘s die bv studenten tegen vergoeding een recentie laten zetten . Na mijn zeer slechte ervaring met Zwaluw comfortdouche lijkt mij dit hier ook het geval . Let goed op eer je met dit bedrijf in zee gaat , laatalles duidelijk op papier zetten , ze beloven veel mondeling en in hun schitterende brochure maar wat je uiteindelijk geleverd krijgt valt bitter tegen ! Lees vooral de kleiine letters !
van der Leest
Erg tevreden
Guus
Mijn vrouw is helaas een been verloren. Dankzij Zwaluw kan zij nu weer in de douche. Bedankt!
Antoinette v/d Weijden
Super mooi geworden
Bram
Mooie badkamers
Franciscus van Leersum
Nooit gedacht dat zo'n mooie badkamer ook bij ons zou kunnen. Heel blij mee.
Margreet Verhoef
Complimenten voor de adviseur die hier was. We hebben een top advies gehad.