2080 beoordelingen

2080 Reviews

Lidy en Theo van Dijk

Bedankt voor de goede service!

Leuke adviseur op bezoek gehad hij heeft een hoop kennis. We hebben daarom ook besloten de douche bij zwaluw comfortsanitair te bestellen.

Ik heb een goede informatie gehad van een fijne verkoper

Betty

Opzich erg tevreden met onze douche. Vandaag hebben we moeten bellen omdat er een beugel niet geleverd is die wel op de order stond. We zijn vriendelijk te woord gestaan en er is toegezegd dat ze... Opzich erg tevreden met onze douche. Vandaag hebben we moeten bellen omdat er een beugel niet geleverd is die wel op de order stond. We zijn vriendelijk te woord gestaan en er is toegezegd dat ze het snel komen oplossen. Wij wachten in spanning af.

Trudy Vollenhove

Ik zag de advertenie op facebook. Brochure was de volgende dag al in huis. Een dag later werd ik gebeld door een medewerker van de klantenservice of ik nog vragen had over de brochure. Ik had een... Ik zag de advertenie op facebook. Brochure was de volgende dag al in huis. Een dag later werd ik gebeld door een medewerker van de klantenservice of ik nog vragen had over de brochure. Ik had een hoop vragen want mijn badkamer heeft een schuin dak e.d. De vrouw aan de telefoon stelde voor om een adviseur te sturen om een advies te geven. De adviseur wist waar hij over sprak en luisterde goed naar mijn wensen. Een tijdje terug is bij mij de douche gemonteerd en ik geniet er nog iedere dag van. Dit had ik veel eerder moeten doen. Ik zou dit daarom ook aan iedereen aanbevelen, twijfel niet!

K.L. Bemmel

Eigenlijk geen op of aanmerkingen gewoon goed

Ik geniet nog altijd van mijn mooie douche van zwaluw!

Goed bedrijf! Wij moesten even wennen aan de kraan aan het begin het ziet er allemaal zo luxe uit! We hebben dus wel een paar keer moeten bellen naar de klantenservice. Gelukkig werden we netjes... Goed bedrijf! Wij moesten even wennen aan de kraan aan het begin het ziet er allemaal zo luxe uit! We hebben dus wel een paar keer moeten bellen naar de klantenservice. Gelukkig werden we netjes geholpen en werd er de tijd voor ons genomen. Iedereen die bij ons op bezoek komt laten wij de mooie douche zien.