Keurig geholpen en vakkundig geplaatst! Wij zijn heel blij met onze nieuwe inloopdouche.
Fam Kroes
Mooi bedrijf met prachtige producten
PM Schildwacht
Monteurs vriendelijk,en bekwaam. ,zwaluw zelf slecht contact ,email en telefoon
P. van Dijk
Mannen deden hun werk goed
H. Erven
Monteurs waren zeer vriendelijk. Enkel het is niet altijd gegaan zoals afgesproken. Op de kleine koof tegen de muur blijft altijd water staan en bij de glaswand lekt het onderlangs in de hoek.
Herma Roza
De werkzaamheden in onze badkamer verliepen helaas niet naar wens. De 1e keer zijn er veel fouten gemaakt. Vloerdelen verkeerd gezaagd, slechte kitafwerking, glasstrip verkeerd gemonteerd, geen...De werkzaamheden in onze badkamer verliepen helaas niet naar wens. De 1e keer zijn er veel fouten gemaakt. Vloerdelen verkeerd gezaagd, slechte kitafwerking, glasstrip verkeerd gemonteerd, geen goede communicatie vooraf en geen duidelijkheid over de (on) mogelijkheden van de werkzaamheden. We hebben dit gereclameerd. De 2e keer werd het niet beter. Daarnaast kregen we een geirriteerde monteur. Het kwam al met al niet deskundig en professioneel over op ons. Ons vertrouwen in de firma Zwaluw daalde behoorlijk. Opnieuw gereclameerd via de mail. Wij kregen hierop geen antwoord. Dat was niet ok. Dat maakt het onzeker voor de klant en werkt zeker niet vertrouwenwekkend. Laat iig weten dat een mail ontvangen is en dat er z.s.m. een antwoord komt. We hebben uiteindelijk na ruim 2 weken gebeld en op dat moment hoorden we dat men er mee bezig was. Er is een nieuwe afspraak gemaakt. Deze monteur luisterde naar ons, besprak de mogelijkheden en communiceerde voordat hij iets deed eerst met ons. Hij heeft alle fouten en problemen prima opgelost! Het ziet er strak uit en zo hoort het ook. We zijn nu tevreden, maar de firma Zwaluw kan zeker nog werken aan een aantal verbeteringen. Zie mijn waslijst.
R.J. Reitsma
Binnen 1 dag onze inloopdouche geplaatst en dat alles precies zoals afgesproken. Keurig afgewerkt, wij zijn erg tevreden over de monteurs en het vakwerk wat zij geleverd hebben.
Fam. Schuurman
Leuk bedrijf met leuke werknemers!
Aafke Veenendaal
Vriendelijk en netjes gewerkt
Antoine
De klantenservice zou wel wat vriendelijker de klant te woord kunnen staan. Bij informatie bij Zwaluw door ons één dag voor de toegezegde datum (omdat we nog steeds niets hadden gehoord), kregen we...De klantenservice zou wel wat vriendelijker de klant te woord kunnen staan. Bij informatie bij Zwaluw door ons één dag voor de toegezegde datum (omdat we nog steeds niets hadden gehoord), kregen we te horen dat de werkelijke planning één maand werd doorgeschoven ivm ziekte van medewerkers !!!!! We kregen een nieuwe datum en hetzelfde liedje geen bericht of ze nu daadwerkelijk zouden komen. Nu twee dagen van tevoren maar weer zelf gebeld en we zouden na 15.00uur de volgende dag bericht krijgen. U begrijpt dat dit, gelet op de vorige keer, geen hoopvol bericht was. Het geluk was deze keer aan onze zijde, ze kwamen !!! Dankzij twee fantastische medewerkers Farhad en Mo H. hebben we nu een prachtige douche. Zij hebben zeer goed en zeer netjes de werkzaamheden uitgevoerd.