2076 beoordelingen

2076 Reviews

H. Prins

In 3 dagen ons bad eruit, leidingen omleggen en ruime inloopdouche geplaatst. Daarnaast nog een toilet en een wastafelmeubel geplaatst. Alles daarna keurig netjes opgeruimd. Wij zijn dik tevreden!

Van Haaren

Was goed

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Bedankt voor uw review! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent.

Annette Heimel

Prima contact en kennis van eigen product

Bedankt voor uw review!

J.M. Beckers

Zwaluw heeft vakkundig een nieuwe inloopdouche bij ons geplaats. Zeer tevreden over het geleverde werk!

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Fijn om te horen dat u heel erg tevreden bent!

M.L. Dekker

Wij zijn erg tevreden!

Fijn om te horen!

P. Dubois

Netjes gewerkt en opgeruimd. In een dag alles klaar. Wij zijn er blij mee.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Wat een mooie review, bedankt hiervoor!

A. Vermeij

Prachtige nieuwe badkamer (14m2) geplaatst door de monteurs van Zwaluw Comfortsanitair. Ze zijn 4 dagen bezig geweest omdat ze de gehele badkamer hebben gerenoveerd. Alles ziet er prachtig uit en we... Prachtige nieuwe badkamer (14m2) geplaatst door de monteurs van Zwaluw Comfortsanitair. Ze zijn 4 dagen bezig geweest omdat ze de gehele badkamer hebben gerenoveerd. Alles ziet er prachtig uit en we zijn zeer tevreden met het resultaat.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Bedankt voor uw reactie. Hier doen we het voor!

Fam. Heutink

Onze badkamer is er enorm van opgeknapt.

Geachte fam Heutink,
wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de nieuwe badkamer en dat uw ervaring zo positief is! Namens de monteurs bedankt voor de goede zorgen!
Met vriendelijke...
Geachte fam Heutink,
Team Zwaluw Comfortsanitair

A.J.Dijkema

Zeer vriendelijke medewerkers, er werd netjes gewerkt. Ik vond alleen kleur verschil tussen wastafel en de lade s, maar dat went. Was eerst niet enthousiast over hoogte toilet maar na verloop van... Zeer vriendelijke medewerkers, er werd netjes gewerkt. Ik vond alleen kleur verschil tussen wastafel en de lade s, maar dat went. Was eerst niet enthousiast over hoogte toilet maar na verloop van tijd ben ik er aan gewend. En bevalt het prima.Compliment dus.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Wat een mooie review, bedankt hiervoor!

van Hattum

Top bedrijf

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Dank voor het mooie compliment!