2079 beoordelingen

2079 Reviews

Niels Altena

Zwaluw Comfortsanitair heeft de badkamer van mijn moeder keurig geplaatst. En binnen 2 dagen. Ze hebben alles keurig achtergelaten en ook een fijne uitleg over de kraan. We zijn super tevreden.

Fijn om te horen!

Tellman

Goed bedrijf, komen afspraken goed na en leveren goed werk.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf!

Fam. Korthof

Fijn bedrijf!

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Dat vinden wij zelf ook ;)

Yvonne Siesling

We zijn goed geholpen. Er werd goed met ons meegedacht, ook aan de details. Prima advies gekregen.

Beste mevrouw Siesling,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons als bedrijf en het gegeven advies!
team Zwaluw Comfortsanitair

Ada Dam

Het was een prettig gesprek

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Fijn te horen dat u een prettig gesprek gehad heeft!

Fam. Pouw

Wij zijn heel tevreden over onze badkamer. Elke dag genieten we er weer van. De lage instap is heel prettig en het is ook niet meer glad. Zwaluw is een echte aanrader en dat allemaal in 1 dag.... Wij zijn heel tevreden over onze badkamer. Elke dag genieten we er weer van. De lage instap is heel prettig en het is ook niet meer glad. Zwaluw is een echte aanrader en dat allemaal in 1 dag. Dankbaar.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Wat een mooie review, bedankt hiervoor!

N.J. Lammers

Erg vriendelijk geholpen en een duidelijke uitleg gekregen.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Fijn dat te horen en bedankt voor de review!

Pia millenaar

Vriendelijk en correcte man

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Dank u voor het mooie compliment!

Peer Weitjens

Uw vertegenwoordiger was zeer vriendelijk en correct en droeg uw bedrijfsconsept goed uit. Echter uw bedrijfsconsept gaat kennelijk uit van extreem hoge winst en daar werk ik niet graag aan mee.

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Fijn om te horen dat het advies goed verlopen is en dat u tevreden bent over onze vertegenwoordiger! We zijn wel benieuwd waarom u denkt dat ons bedrijf uitgaat van extreem hoge winst.
Met...
Zwaluw Comfortsanitair.

J van Hulst

Het heeft wat langer geduurd dan de afspraak was Het overleg hier over had beter gekund