2076 beoordelingen

2076 Reviews

Fam. Bongers

Goed aan de afspraken gehouden. Douche is geplaatst zoals gewenst. Uitermate tevreden!

Geachte familie Bongers,
Fijn dat alles volgens afspraak gelopen is en goed te horen dat u tevreden bent!

J.M. Brom

Zeer tevreden met het vervangen van mijn bad door de Zwaluw comfortsanitair, Vanaf het begin een fijn gevoel bij het advies wat ik van de adviseur heb gekregen en blij dat de werklui alles zo mooi... Zeer tevreden met het vervangen van mijn bad door de Zwaluw comfortsanitair, Vanaf het begin een fijn gevoel bij het advies wat ik van de adviseur heb gekregen en blij dat de werklui alles zo mooi in elkaar hebben gezet.

H.J. Bisperink

Uiterst tevreden met onze nieuwe douche

Geachte mevrouw Bisperink,
Fijn om te horen dat u tevreden bent en bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven!

J.K. Oosterhoff

Alles volgens afspraak en op afgesproken tijd geleverd!

Geachte heer/mevrouw Oosterhoff,
Fijn dat alles volgens afspraak en op tijd geleverd is! Bedankt voor de mooie review!

Sueters

Ontzettend blij zijn wij met onze nieuwe inloopdouche, eindelijk kunnen wij weer veilig onze douche instappen zonder een hoge instap! Bedankt!

van Kempen

Wij raden Zwaluw bij iedereen aan!

Dat waarderen we zeer!

J.L. van der Hoorn

Uitstekend
Precies volgens afspraak

Geachte heer van der Hoorn,

Familie Zeegers

Wij zijn ontzettend blij met onze badkamer. Alles is volledig naar wens geplaatst!

Geachte familie Zeegers
Namens de monteurs bedankt voor de taart ;). Fijn te horen dat de badkamer naar wens is!

H. Boogers

Het veranderen van instapdouche naar inloopdouche verliep nauwkeurig en vlot. Het is goed en mooi afgewerkt. Fijn bedrijf.

Geachte heer/mevrouw Boogers,
wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de nieuwe badkamer en dat uw ervaring zo positief is!

W. Kalter

Prima werk geleverd, jongens waren netjes op tijd aanwezig en de badkuip was binnen een uur afgevoerd. Zeer ervaren en erg vriendelijke medewerkers. Werk ruim binnen de tijd en netjes afgerond.

Geachte heer/mevrouw Kalter,
wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de nieuwe badkamer en dat uw ervaring zo positief is!