Na verzoek om meer informatie is er snel gereageerd en is de vertegenwoordiger de volgende dag langs geweest en heeft direct een offerte gemaakt…Aangezien het aanbod ver boven het budget was hebben...Na verzoek om meer informatie is er snel gereageerd en is de vertegenwoordiger de volgende dag langs geweest en heeft direct een offerte gemaakt…Aangezien het aanbod ver boven het budget was hebben wij hiervan afgezien.
K Post
Communicatie kan beter.
K. Marks
Vreselijk. Verkoper weigerde offerte uit te brengen tenzij ik van tevoren aangaf de opdracht te willen bevestigen. Dat is toch van de zotte! Hoe kon ik vergelijken?
Steenbeek N.J.
Zwaar ontevreden over de afterservice
Martin de Jonge
Wij zijn geconfronteerd met uitstekende vakmensen die zeer goed werk hebben geleverd. Dit zijn onze oprechte meningen, bravo.
Martens
Mooie douche maar zeker enkele verbeterpunten. Wacht op de service man, als het is opgelost vind ik het prima. Tot nu toe niet tevreden.
Frans van Eck
Superslecht
Bakker
Werknemers laten veel rommel achter. Veel stof en troep, ook buiten op straat waar werkbank stond.
a.j van der velds
Zeer slechte afwerking kit randen laten voor de 3 keer los de medewerker die de laatste keer is geweest heeft alles versmeerd ik bel ook niet weer ga het zelf doen
Rozendaal
Erg lelijke afwerking. De panelen staan scheef, het kitwerk is erg slecht, er zat lijm op de tegelvloer, de douchebak is niet uit een stuk (zoals op de foto’s) in de brochure), maar hij lijkt in...Erg lelijke afwerking. De panelen staan scheef, het kitwerk is erg slecht, er zat lijm op de tegelvloer, de douchebak is niet uit een stuk (zoals op de foto’s) in de brochure), maar hij lijkt in stukken gezaagd en aan elkaar geplakt met scherpe randen