2078 beoordelingen

2078 Reviews

J. Kuijpers

Super geïnstalleerd en bekwaam personeel! Was ook in no time geplaatst! Helemaal top en uiterst tevreden!

CAJ willemen

Vriendelijk ,deskundig advies ,!!

de Nijs

Reparatie goed uitgevoerd

Ruudbennink

Bijzonder tevreden

Oedinghofen

Advieseur met kennis en friendelijkeit

Tom Duijn

Alles naar tevredenheid geleverd, ook de aftersales

Fam. Reuven

Bij mijn ouders is verleden week een nieuwe badkamer (inloopdouche en nieuwe vloer) geplaatst. Ze hadden het over een senioren inloopdouche. Kijk even naar de foto op Google😮. Deze wil ik thuis ook... Bij mijn ouders is verleden week een nieuwe badkamer (inloopdouche en nieuwe vloer) geplaatst. Ze hadden het over een senioren inloopdouche. Kijk even naar de foto op Google😮. Deze wil ik thuis ook wel! Ze zijn super tevreden. Bedankt namens de familie Reuven.

Jan Lakeman

Goed advies van de vertegenwoordiger en 7 maart word onze douche geplaatst. We zijn benieuwd.

J Huurman

Prettig en duidelijk gesprek met adviseur mooie badkamer bedacht Badkamer geannuleerd na tip van kennis over enorme berg negatieve reviews. Hadden er samen geen goed gevoel meer bij .Vandaar alles... Prettig en duidelijk gesprek met adviseur mooie badkamer bedacht Badkamer geannuleerd na tip van kennis over enorme berg negatieve reviews. Hadden er samen geen goed gevoel meer bij .Vandaar alles maar stop gezet. Met vriendelijke groet Joop Huurman

Particulier

Prettig bezoek. Zeer verhelderend en eerlijk advies gekregen. Helaas voor ons niet van toepassing.