2079 beoordelingen

2079 Reviews

H. Egelmeers

Goed en helder advies

J

NEPBEDRIJF PAS OP MENSEN. Tot 3x toe afgezegd steeds andere smoezen. Vanochtend wij staan in de startblokken worden gebeld om 7.30 uur door een Erik dat 1 van de ZZPER heeft afgezegd. Wij eisen ons... NEPBEDRIJF PAS OP MENSEN. Tot 3x toe afgezegd steeds andere smoezen. Vanochtend wij staan in de startblokken worden gebeld om 7.30 uur door een Erik dat 1 van de ZZPER heeft afgezegd. Wij eisen ons voorschot terug. En die Erik wilde weer een nieuwe afspraak plannen. Dit is toch ongehoord. GA NIET IN ZEE MET DIT NEPBEDRIJF. je krijgt er alleen maar ellende mee. de brochure die zij uitgeven is dezelfde als van een ander erkend bedrijf. dat klopt ook niet, vreemd

Reactie Zwaluw Comfortsanitair:

Geachte J,
Geachte J,
Wij kunnen u niet vinden in ons klantenbestand. Er werkt bij ons geen Erik en wij hebben onze eigen brochure. Deze brochure is door onze grafische afdeling met heel veel zorg samengesteld. Mocht u dit bericht lezen kunt u natuurlijk met onze klantenservice contact opnemen. Wij hebben alleen het idee dat u het verkeerde bedrijf heeft aangeklikt voor uw review.
MVG Team Zwaluw Comfortsanitair

Celia

.Na toch contact te hebben een goede service.

Bierma

Keurig uitgelegd

BA Spoelder

Goeie uitleg, nu nog afwachten als ze komen werken

cees den breejen

Helemaal goed

Yvonne Kruijer

Ik ben zeer tevreden, duidelijke afspraken gemaakt

Thea Tersteeg

Was een goed eerste gesprek.

Jan Lakeman

Vakkundige adviseur, maar we kunnen de douche nog niet beoordelen want die is nog niet geplaatst.