Cindy Smets

Snelle verzending

stickers waren goede kwaliteit maar de afmeeting klopte niet met wan er op de website stone te duur voor wat het moest zijn als ik mijn geld kan terugbetaalt krijgen zou dit fantastiche zijn

Luc Segers

Trage opvolging van probleem ( nieuw geleverd zwembad lek!!), gewoon doorverwijzing naar fabrikant. Dit is iets dat ze zelf zouden moeten oplossen met de fabrikant

geen momenteel

J Holdorp

Was op tijd

Sebastiaan

Zeer goede ervaring

Snel, helder, duidelijke omschrijving, gebruiksvriendelijk

Draaijer

Alles moet via intex zelf geregeld worden. Jacuzzi was lek maar word niks mee gedaan. Koop het a.u.b in de buurt waar je terecht kan met klachten op productie fout. Internet is soms makkelijk maar... Alles moet via intex zelf geregeld worden. Jacuzzi was lek maar word niks mee gedaan. Koop het a.u.b in de buurt waar je terecht kan met klachten op productie fout. Internet is soms makkelijk maar moet alles wel goed zijn. En met opblaas dingen kan dat soms een probleem zijn. Heb er spijt van kon beter gewoon via Welkoop.

Christel Vleugels

Goede service en zeer snelle levering

snelle levering

Bert Roussen

Alles wat besteld is netjes verpakt en verzonden

Doen wat ze beloven

Veronique Kokhuis

Duidelijk en goed

Duidelijk

Dominique Lefebvre

Het doet perfect wat het moet.

Eenvoudige installatie

Rick De Bruijn

Mijn ervaring met Zwembadstore is positief. Hebben wat ik zocht. En zijn niet duur. Het enige minpuntje is dat je totaal niet weet wanneer iets wordt verzonden. Tot de dag van te voren want dan... Mijn ervaring met Zwembadstore is positief. Hebben wat ik zocht. En zijn niet duur. Het enige minpuntje is dat je totaal niet weet wanneer iets wordt verzonden. Tot de dag van te voren want dan krijg je track and trace.

Mooie overzichtelijke app
Hebben een ruim assortiment