karel vandevorst

Goed, de prijzen zijn een van de goedkoopste, de site is handig

prijs/ kwaliteit !!

Roelie Blonk

Heel fijn bedrijf. Goed geregeld

Netjes kaartje door de bus en nieuwe afspraak kunnen maken. Netjes op tijd met leveren. Goed verpakt. Netjes afgeleverd.

Stephan

Positief. Snelle levering en niet duur

Goede prijs.

Ingrid van Dijk

Duurde paar dagen voordat bestelling was verzonden. Kabeltje zat in doos en had als brievenbus post verzonden konden worden.

P. Meuwissen

Helaas na meerdere mails (telefonisch niet bereikbaar) nog steeds niet gehele bestelling ontvangen!!! Erg slechte klantenservice.

Reactie Zwembadstore.com:

Bedankt voor uw beoordeling! Helaas kan ik geen order vinden op uw naam of e-mailadres. Kan het zijn dat de beoordeling voor een ander bedrijf bestemd is? Anders ontvang ik graag uw ordernummer om... Bedankt voor uw beoordeling! Helaas kan ik geen order vinden op uw naam of e-mailadres. Kan het zijn dat de beoordeling voor een ander bedrijf bestemd is? Anders ontvang ik graag uw ordernummer om te kijken wat er precies aan de hand is met uw bestelling. Erg vervelend in ieder geval!
Zonnige groeten,
Claudia
Team The Online Retail Company BV

Sonja

(Bewerkt)

Stofzuigerslang bestelt, correct en snel geleverd. Mooi zo!

Veel op voorraad, snelle levering, correcte prijs.

Fam Hakkert

Gewoon goed

Op tijd geleverd

Reactie Zwembadstore.com:

Super bedankt voor de mooie review!
Zonnige groeten,
Claudia
Team The Online Retail Company BV

sofie hias

Grote minpunt is trage verzending

product was OK

Reactie Zwembadstore.com:

Bedankt voor de beoordeling. Op het moment is het heel erg druk, hetgeen zorgt voor vertraging in de verzending bij ons en bij de bezorging via onze transporteurs. We hopen het in de toekomst beter... Bedankt voor de beoordeling. Op het moment is het heel erg druk, hetgeen zorgt voor vertraging in de verzending bij ons en bij de bezorging via onze transporteurs. We hopen het in de toekomst beter te kunnen doen. Sorry!
Zonnige groet,
Claudia van Zwembadstore.com

Cw Van os

Waardeloos! Spullen na anderhalve week nog niet geleverd. 3x gebeld, zou uitgezocht worden maar nog geen antwoord en ook geen geld terug. Klantenservice beperkt bereikbaar.

Reactie Zwembadstore.com:

De verzending van uw bestelling is inderdaad helemaal verkeerd gelopen. Onze welgemeende excuses daarvoor. Zo had het niet moeten gaan. We hopen dat we nog eens de kans krijgen om het goed te doen... De verzending van uw bestelling is inderdaad helemaal verkeerd gelopen. Onze welgemeende excuses daarvoor. Zo had het niet moeten gaan. We hopen dat we nog eens de kans krijgen om het goed te doen in de toekomst!
Zonnige groet,
Claudia van Zwembadstore.com

Puck Lodder

Snelle levering, netjes verpakt en goede prijzen

Nette prijs voor de producten, snelle en goede levering