Danny Kleuters

goed contact

track & trace

raymond behr

Service in de perfectie ons geboden door Mustang Safes

De kwaliteit van het product, het contact en de voorbeeldige levering

Bouten voor de verankering in de beton zou mogen.

J.B. Kip

Prima product

snelle levering

Maas Steven

Positief

Duidelijk website

Tijdstip levering onduidelijk. Heb helaas ern dagdeel vrij moeten houden om te wachten.

Luc Schoeters

Ik had van dit bedrijf nooit eerder gehoord en toevallig gevonden op internet. Na bestelling correcte informatie gekregen over de levertijd waar men zich aan gehouden heeft. Een kluis koop je niet... Ik had van dit bedrijf nooit eerder gehoord en toevallig gevonden op internet. Na bestelling correcte informatie gekregen over de levertijd waar men zich aan gehouden heeft. Een kluis koop je niet om de haverklap maar indien ik er een nodig heb weet ik waar ik zijn moet.

Correcte informatie

koen wilms

Zeer duidelijk uitleg en zeer correcte afhandeling ??

Duidelijk zonder meer

Eric Poelmans

Middelmatig

goede kluis, stipte levering

De man die leverde was een ramp. Rijdt met de kluis tegen de radiator = deuk + transfert van groene verf (valt niet met poetsen op te lossen). Verwijderen verpakking gebeurde met bruusk geweld =... De man die leverde was een ramp. Rijdt met de kluis tegen de radiator = deuk + transfert van groene verf (valt niet met poetsen op te lossen). Verwijderen verpakking gebeurde met bruusk geweld = plafondverlichting gesneuveld ! Zijn reactie " scherven brengen geluk" en "'t is tijd voor nieuwe verlichting". Vermits er in de gang 2 lichtpunten zijn, moet ik dus 2 nieuwe lampen kopen. Laat hij de kluis dan ook nog tegen de muur leunen = 2 kleine deuken in de plaaster.
Meer bescherming (rubber, mousse) voor op de legplankjes in de kluis zou fijn zijn.
Indien je een kluis koopt, niet verder dan de voordeur laten leveren. Geen respect voor iemands huis. Moest waarschijnlijk snel gebeuren.

Reactie Mustang Safes:

Bedankt voor u review.
Bedankt voor u review.
Wij begrijpen uw reactie niet echt aangezien onze chauffeur u alleen tegemoet is gekomen en heeft geholpen bij het plaatsen van de kluis op een bordes in een zeer krappe ruimte, terwijl u daar niet extra voor heeft betaald . Tevens was dit niet van te voren bekend en is ook niet met ons besproken van te voren. Volgens onze chauffeur was het een aardig klusje, maar hebt u samen met hem het toch voor elkaar gekregen. Hij had dan ook verwacht dat het een pluimpje voor de service was geweest, maar helaas heeft u dit zo niet ervaren. Dat spijt ons dan ook.
Met Vriendelijke groet,
Mustangsafes

J.M Woets

Prima bedrijf!
Op alle vlakken is het de dik voor mekaar.
Ga zo door, en bedankt voor de goede service. Johan.

De humor.!

Marinus Greep