Holger Heckmann

Goede en overzichtelijke site en persoonlijk contact

Goede site

Bevestiging van levertijd

Ray Camelia

(Bewerkt)

Voor extra info over de kluis waar ik in geïnteresseerd was heb ik telefonisch contact gezocht en ben op een zeer klantvriendelijke manier te woord gestaan. Nog belangrijker, na een paar dagen werd... Voor extra info over de kluis waar ik in geïnteresseerd was heb ik telefonisch contact gezocht en ben op een zeer klantvriendelijke manier te woord gestaan. Nog belangrijker, na een paar dagen werd ik terug gebeld om te vragen of ik nog wijzer was geworden in mijn zoektocht naar een kluis. Die extra belangstelling voor mij als klant heeft mij over de streep getrokken.

Meer duidelijkheid verschaffen 'm.b.t het tijdstip van levering van de kluis.

john harte

Kluisje besteld .
Netjes geleverd.
Goede qualiteit
Zeer tevreden.

er word geleverd wat je vraagd.

zeer duidelijk

Ron

De kluis was binnen een week in huis ,hij werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd ,wij hadden gevraagd of er een half uur voor die tijd even een telefoontje naar ons gedaan kon worden ,dit... De kluis was binnen een week in huis ,hij werd precies op het afgesproken tijdstip bezorgd ,wij hadden gevraagd of er een half uur voor die tijd even een telefoontje naar ons gedaan kon worden ,dit gebeurde dus ook netjes

een eigen bezorgdienst

Yakov Bondarenko

Perfect

Snelheid

Danny Van Malderghem

Vlugge reactie, goede communicatie

Vlugge reactie, levering

Pol Gheysens

Uiterst tevreden over mijn eerste contact.Mijn bestelling op tijd geleverd en correcte levering.Op

Opvolging vanaf bestelling tot levering.

Stefan Hellinckx

Kwaliteit is zeer goed