Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Madelief Koelink

Heel goed! Mijn oorbel was kapot en er werden gelijk nieuwe opgestuurd. Dat vond ik een hele chillen ervaren. Daarom zou ik zeker de my jewellery aanraden! Hele fijne serves!

Ik vindt de producten leuk verpakt!

Reactie My Jewellery:

Hi Madelief, bedankt voor je positieve review! Wat lief dat je ons aanraadt. En super fijn dat je meteen een nieuw paar oorbelletjes opgestuurd kreeg, we helpen jullie natuurlijk altijd heel erg... Hi Madelief, bedankt voor je positieve review! Wat lief dat je ons aanraadt. En super fijn dat je meteen een nieuw paar oorbelletjes opgestuurd kreeg, we helpen jullie natuurlijk altijd heel erg graag! Heel veel plezier met je oorbelletjes en we zien je hopelijk snel weer! Liefs, Kay team My Jewellery

Serena

Goede producten, wanneer je online besteld gaat er wel eens wat mis (verkeerde product), maar wordt altijd netjes opgelost.

Goede klantenservice en mooie producten

Snellere reactietijd van klantenservice en de bestelde producten leveren

Reactie My Jewellery:

Hi Serena, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent over onze leuke items. Er kan natuurlijk altijd iets fouts gaan, maar gelukkig wordt het altijd... Hi Serena, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent over onze leuke items. Er kan natuurlijk altijd iets fouts gaan, maar gelukkig wordt het altijd netjes opgelost. Dat is fijn om te horen! Enjoy je nieuwe items! Zien we je snel? Liefs, Kay team My Jewellery

Sandra

Top!!

Snelle service, goed verpakt en kreeg er zelfs nog wat leuks bij🥰

Reactie My Jewellery:

Hi Sandra, wow 10 sterren! Dankjewel, wat super om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items, de snelle service en het kleine cadeautje bij je bestelling! Soms verwennen we onze klanten... Hi Sandra, wow 10 sterren! Dankjewel, wat super om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items, de snelle service en het kleine cadeautje bij je bestelling! Soms verwennen we onze klanten graag met een kleinigheidje. Heel erg veel plezier met je nieuwe armbandje! Kom je snel weer gezellig shoppen? Liefs, Kay team My Jewellery

Mj

Perfect

Mooie sieraden. Snelle verzending.

Reactie My Jewellery:

Hi, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te lezen dat je zo tevreden bent over onze mooie sieraden en de snelle verzending. Heel erg veel plezier met je nieuwe oorbellen, kom je snel weer... Hi, bedankt voor je positieve review! Wat tof om te lezen dat je zo tevreden bent over onze mooie sieraden en de snelle verzending. Heel erg veel plezier met je nieuwe oorbellen, kom je snel weer gezellig shoppen? Liefs, Kay team My Jewellery

P

Betaalbaar en goede kwaliteit

Verkleurd niet door het douchen

Reactie My Jewellery:

Hi Pamela. Super bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze leuke items. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met de door jou... Hi Pamela. Super bedankt voor jouw positieve review. Fijn dat je zo tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding van onze leuke items. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met de door jou geshopte items. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Marleen

Goed!

Snelle levering, mooie spullen!

Reactie My Jewellery:

Hi Marleen, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je je pakketje zo snel hebt ontvangen en dat je er zo blij mee bent. Heel erg veel plezier met je nieuwe sieraden en hopelijk... Hi Marleen, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je je pakketje zo snel hebt ontvangen en dat je er zo blij mee bent. Heel erg veel plezier met je nieuwe sieraden en hopelijk zien we je snel weer! Liefs, Kay team My Jewellery

Kachiri

Top!

Mooie sierraden, verkleuren niet en snelle levering!

Reactie My Jewellery:

Hi, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie sieraden & snelle levering. Heel veel plezier met jouw nieuwste items! Kom je snel weer... Hi, bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie sieraden & snelle levering. Heel veel plezier met jouw nieuwste items! Kom je snel weer gezellig shoppen? Liefs, Kay team My Jewellery

Melanie Huyghe

Positieve ervaring.

Snelle service.
Mooie en overzichtelijke website.

Reactie My Jewellery:

Hi Melanie, dankjewel voor je positieve review! Wat super om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt opgedaan bij ons. En wat fijn dat je je pakketje zo snel hebt ontvangen, heel veel plezier met... Hi Melanie, dankjewel voor je positieve review! Wat super om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt opgedaan bij ons. En wat fijn dat je je pakketje zo snel hebt ontvangen, heel veel plezier met je nieuwe items! Liefs, Kay team My Jewellery

Hermien spreeuwers

Snelle levering,helaas product iets te groot en kleinere maat besteld

Snelheid

Reactie My Jewellery:

Hi Hermien, bedankt voor je positieve review! Wat super om te horen dat je je pakketje zo snel hebt ontvangen. Jammer dat het item te klein was, maar gelukkig heb je een nieuw item besteld. Ik hoop... Hi Hermien, bedankt voor je positieve review! Wat super om te horen dat je je pakketje zo snel hebt ontvangen. Jammer dat het item te klein was, maar gelukkig heb je een nieuw item besteld. Ik hoop dat deze wel past! Heel veel plezier ermee en hopelijk kom je nog een keertje gezellig shoppen. Liefs, Kay team My Jewellery

Lore

Snelle levering, stevige en mooie juwelen!

Reactie My Jewellery:

Hi Lore, wat super fijn om te horen dat je jouw bestelling zo snel in huis had en de items helemaal naar wens zijn. Heel veel plezier met je nieuwe MY items & hopelijk tot snel! Liefs, Amy team... Hi Lore, wat super fijn om te horen dat je jouw bestelling zo snel in huis had en de items helemaal naar wens zijn. Heel veel plezier met je nieuwe MY items & hopelijk tot snel! Liefs, Amy team My Jewellery.