Hoe zou je je ervaring met de klantenservice beoordelen?

Brigitta

Helaas gaan de armbandjes snel kapot, ik heb eerder gekocht en dude armbandjes draag ik nu al 3 jaar elke dag. De laatste die ik gekocht heb gingen snel stuk

Service, de service is geweldig, het product wordt vervangen of je krijgt een tegoedbon. De emailcontacten zijn snel en vriendelijk.

Kwaliteit kan beter

Reactie My Jewellery:

Hi Brigitta, dankjewel voor je review. Wat super vervelend dat je dit zo ervaart met onze armbandjes. Ik zie dat je hierover al contact hebt opgenomen met onze klantenservice en we dit al voor je... Hi Brigitta, dankjewel voor je review. Wat super vervelend dat je dit zo ervaart met onze armbandjes. Ik zie dat je hierover al contact hebt opgenomen met onze klantenservice en we dit al voor je hebben op kunnen lossen. Fijn! We gaan jouw feedback doorzetten naar de juiste afdeling zodat we hiernaar kunnen kijken, dankjewel! Mocht er nog iets zijn wat we voor je kunnen betekenen, neem vooral contact met ons op. We helpen je graag! Liefs, Amy team My Jewellery.

Alisha

Heel goed

Mooie producten van goede kwaliteit

Reactie My Jewellery:

Hi Alisha. Super bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Fijn dat je zo tevreden bent over onze mooie items & de kwaliteit hiervan. Wist je dat we momenteel een super toffe sale actie hebben met... Hi Alisha. Super bedankt voor jouw 10/10 review, YES! Fijn dat je zo tevreden bent over onze mooie items & de kwaliteit hiervan. Wist je dat we momenteel een super toffe sale actie hebben met maar liefst 15% korting op alle items? Misschien kun je nog wat leuke matching accessoires shoppen om jouw look compleet te maken! Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Tea van Hengst

Mooie producten. Leuke prijzen. Snelle levering.

Reactie My Jewellery:

Hi Tea. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo blij bent met jouw nieuwe items & dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding hiervan. We hopen dat je veel plezier... Hi Tea. Dank je wel voor jouw positieve review. Wat fijn dat je zo blij bent met jouw nieuwe items & dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding hiervan. We hopen dat je veel plezier gaat hebben met jouw bestelling en dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Stanneke

Reactie My Jewellery:

Hi! Ontzettend bedankt voor jouw 10-sterren beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling en we hopen dat je snel weer gezellig bij... Hi! Ontzettend bedankt voor jouw 10-sterren beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden over ons bent. We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling en we hopen dat je snel weer gezellig bij ons langskomt. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Lis

Goede ervaring. Sieraden blijven mooi en zijn nog niet eerder kapot gegaan.

Snelle levering en veel keus

Gratis retourzending invoeren

Reactie My Jewellery:

Hi Lis. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat jouw ervaring bij ons zo positief is. We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de items & de... Hi Lis. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn dat jouw ervaring bij ons zo positief is. We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de items & de snelle levering. Wist je dat je jouw pakketje gratis retour kunt sturen als je dit via een van onze boutiques doet? Good to know! Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Milou van der aalst

Goed materiaal/ leuke spullen

Leuke verpakking

Reactie My Jewellery:

Hi Milou. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Heel fijn om te zien dat je zo blij bent met jouw nieuwe item(s) en de kwaliteit hiervan. We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling... Hi Milou. Dank je wel voor jouw positieve beoordeling. Heel fijn om te zien dat je zo blij bent met jouw nieuwe item(s) en de kwaliteit hiervan. We wensen je dan ook veel plezier met jouw bestelling en hopelijk zien we je snel weer. Liefs, Daniek team My Jewellery.

Mirella van der Mull

Snelle levering en leuk verpakt

Kwaliteit en origineel voor een goede prijs.
Ik ben fan van hun leuke sieraden.

Reactie My Jewellery:

Hi Mirella. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze snelle levering & leuke verpakking. We hopen dat je nog veel vaker gezellig bij ons... Hi Mirella. Super bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over onze snelle levering & leuke verpakking. We hopen dat je nog veel vaker gezellig bij ons komt shoppen! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Anouk van der meijden

Het is echt een top bedrijf met super leuke sieraden en kleding, ik heb echt al heel veel items van my jewellery en ik ben er echt heel blij mee.
Als iets niet goed is gegaan of er iets mis is...
Als iets niet goed is gegaan of er iets mis is met een product helpen ze je meteen en ze lossen het altijd super goed op dus my jewellery is voor mij dus echt een aanrader en echt een 10

-snelle levering.
-leuke items.
-lossen alles goed en snel op.
-helpen je altijd.
-super leuke en mooie boutiques.

Reactie My Jewellery:

Hi Anouk. Ontzettend bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn om te zien dat je zo enthousiast bent over onze leuke items, de snelle levering & onze klantenservice. We hopen dat je snel... Hi Anouk. Ontzettend bedankt voor jouw 10-sterren review. Wat fijn om te zien dat je zo enthousiast bent over onze leuke items, de snelle levering & onze klantenservice. We hopen dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen & we wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe items. Tot snel! Liefs, Daniek team My Jewellery.

Gina Opentij

Vriendelijke medewerkster aan de telefoon!

Vertrouwen in de klant en snelle afhandeling.

Geen.

Reactie My Jewellery:

Hi Gina. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo netjes en vriendelijk bent geholpen door onze klantenservice. We kijken altijd graag met iedereen mee voor een passend advies of... Hi Gina. Super bedankt voor jouw 10/10 review. Wat fijn dat je zo netjes en vriendelijk bent geholpen door onze klantenservice. We kijken altijd graag met iedereen mee voor een passend advies of leuke tips! Super leuk dat je bent geslaagd voor een nieuwe ketting, heel veel plezier hiermee. Zien we je snel weer? Liefs, Daniek team My Jewellery.

Anouk

Je krijgt de beste service en iedereen is super vriendelijk

Geweldig bedrijf

Reactie My Jewellery:

Hi Anouk. Ontzettend bedankt voor jouw positieve beoordeling. We vinden het super fijn om te zien dat je zo enthousiast bent over onze service & ons personeel. We wensen je dan ook veel plezier... Hi Anouk. Ontzettend bedankt voor jouw positieve beoordeling. We vinden het super fijn om te zien dat je zo enthousiast bent over onze service & ons personeel. We wensen je dan ook veel plezier met jouw leuke nieuwe items en we hopen dat je snel weer gezellig bij ons komt shoppen. Liefs, Daniek team My Jewellery.